Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumac i njegova djeca

Kristijan Ugrina nakon otplate kredita: 'Jedino se sin spasio, on će nas hraniti'

Zagreb: Posljednji ispraćaj Nenada Cvetka
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/17
30.12.2023.
u 13:23

Nakon što je otplaćen kredit Kristijanu Ugrini za koji je bio jamac, prokomentirao je svoju djecu i njihove struke.

Kazališni, televizijski i filmski glumac Kristijan Ugrina ovih dana bio je u centru medijske pozornosti zato što je isplivala informacija kako se pronašao u teškoj financijskoj situaciji. Njegov dug, odnosno otplata kredita za koji je bio jamac u iznosu od 12 tisuća eura otplaćena je u jednom danu. Ugrina je tijekom godina otplaćivao kredit, a ono što mu je ostalo je već spomenuta cifra. Njegova prijateljica koja je preminula prestala je otplaćivati svoj kredit, a njezin 'dug' otplatio je glumac. Njegova druga prijateljica, Anđelka Mustapić objavila je apel za pomoć glumcu i time pokrenula akciju prikupljanja novca. 

U samo jednom danu simpatičnom glumca je sjeo novac na račun i time se i sam pohvalio. Oduševljenje i zahvalnost nije mogao sakriti. - Prvi put kad me gospođa Anđelka nazvala, rekoh hajde ono više, zašto stvarno da trpim to sam ako bi zbilja netko želio mi pomoć. I onda je ona sve to sama izorganizirala i taj račun i ovo i ono i mislio sam možda se nešto skupi, ali ovo da će se to u manje od 24 sata sav kompletan iznos skupit, to stvarno nisam mogao ni sanjati – kazao je glumac u emisiji In Magazin.

Glumac je poznat i po svom prvom braku s vrsnom glumicom Ksenijom Marinković s kojom ima dvoje odrasle djece – kći Koranu i sina Kostu Kaija. Korana je pak krenula roditeljskim stopama,  a glumac je otkrio što misli o djeci i njihovu životnom putu. - Korana je diplomirala glumu i sad igra po ovim malim nekim privatnim kazalištima, igra u Kazalištu lutaka nešto. Dečko je njezin isto glumac, on je u Kazalištu lutaka član ansambla. Jedino sin se spasio, on je programer, tako da će nas on hraniti – simpatično je rekao glumac Ugrina. 

 

Zagreb: Posljednji ispraćaj Nenada Cvetka
1/9

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, kada je izašla vijest da se za njega prikuplja novac kako bi otplatio kredit, kontaktirali smo glumca te nam je rekao: - Mobitel mi danas ne prestaje zvoniti… Moja situacija s otplatom tuđeg kredita traje zaista jako dugo. Dio kredita sam već otplatio, a drugi još nisam. Ostalo je 12 tisuća eura, kao što je u apelu za pomoć navela moja prijateljica Anđelka Mustapić. Već dugi niz godina se samostalno s tim nosim, a kroz te godine mi je veliki broj ljudi rekao isto – da su i oni bili jamac za kredit i da ga sada otplaćuju drugoj osobi. To je očito hrvatska realnost i to je najtužnije od svega – u telefonskom razgovoru za Večernji list kazao je hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac Kristijan Ugrina koji već godinama otplaćuje tuđi kredit. 

- Ne bih želio komentirati za što je bio namijenjen taj kredit koji otplaćujem – odgovorio je Ugrina ne odajući o kakvom kreditu je riječ. - Poznavajući kakvi su Hrvati kao narod i njihovu dobrotu, nadam se i siguran sam da će mi pomoći – iskreno nam je priznao glumac nadajući se kako će mu na javno objavljenu uplatnicu za donacije, kako bi otplatio tuđi kredit, sjesti iznos potreban da otplati kredit i time mu olakšati ovu tešku situaciju.

- Jeste li izvukli kakvu pouku iz ove vaše situacije u kojoj ste se našli – upitali smo glumca Ugrinu, a on nam je odgovorio: - Nisam, ja ću i dalje uvijek htjeti pomoći ljudima, takav sam. Razne situacije i svakakve stvari sam doživio u životu, a ja i dalje nisam prestao vjerovati ljudima – kazao nam je glumac te dodao kako i dalje voli sve ljude. - Kako da ja ljudima kažem da budu oprezniji u ovakvim situacijama kada ću ja i dalje ljudima pomagati. Svatko mora raditi stvari po svom osobnom nahođenju – odgovorio je Kristijan. 
- Upućena su i moja djeca u ovu situaciju koja me snašla, no mi imamo sve, živimo pristojno. Imamo wc papir, Internet i topli ručak, struju i vodu  – skromno je zaključio.

 

VIDEO: Preminuo legendarni televizijski novinar i urednik Obrad Kosovac

Komentara 29

Avatar razmaknica
razmaknica
13:45 30.12.2023.

S obzirom na medijsku pozornost pomaganja jamcu kredita, bilo bi korektno i javno objaviti čiji je to kredit vraćan...Ime i prezime osobe kojoj je dotični bio jamac....

MA
Makbe
14:16 30.12.2023.

Godinama je otplaćivao tuđi kredit. Ovih 12 tisuća je samo još ostatak. Ne mora se pljuvati po njemu. Tko je htio dao je, tko nije, nije. I to je sve.

PA
pavlov
13:54 30.12.2023.

Samo mislim da dotični nije bio Jamac, prije je bio Sudužnik u tom kreditu, što je bitno drugačiji odnos od jamca....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije