Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljuta majka

Kris Jenner odgovorila Obami: Kim je najvrjednija na svijetu

kris jenner
Charles Guerin/Press Association/PIXSELL
13.08.2013.
u 09:50

Kris Jenner osvrnula se u svojoj emisiji na izjavu predsjednika Baracka obame, koji je izjavio kako su Kim Kardashian i Kanye West loš primjer današnjoj mladeži.

Kris Jenner osvrnula se u svojoj emisiji na izjavu predsjednika Baracka obame, koji je izjavio kako su Kim Kardashian i Kanye West loš primjer današnjoj mladeži. Obama je rekao kako djeca nekad nisu gledala što reality zvijezde nose te naglasio kako oni nisu mjerilo uspjeha. Kris se naljutila i odlučila odgovoriti Obami.

- Tako mi je čudno što mu smetaju Kim i Kanye. Za početak, Kanye ne ide na odmor, nikad. A Kim Kardashian najvrjednija je djevojka na svijetu. Ona nikad ne spava, nikad ne prestaje, nikad n usporava i vrlo naporno radi za sve što ima. Kladim se da predsjednik ima prijatelje čije su kuće veće od 900 kvadratnim metara i da mu nije bio probem ići tamo kad ih je molio da održe zabave na kojima će prikupljati novac za svoju kampanju, poručila je Jennfer.

>>Koliko je smršavjela? Kim se pokazala prvi put od rođenja kćeri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije