Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOROR U PARIZU

Kim Kardashian se bojala kako će je pljaškaši silovati

kim k i kanye
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
04.10.2016.
u 08:53

U panici je pokušala nazvati svog tjelohranitelja Pascala Duviera, koji je za to vrijeme čuvao njene sestre Kourtney i Kendall u jednom pariškom klubu. No, nije stigla jer su pljačkaši za nekoliko sekundi bili u sobi, povukli je za noge, vezali i ostavili u kadi. Kim je u trenutku kada je razbojnik povukao za noge strahovala da će je silovati, kazao je izvor policiji.

Kim Kardashian se osim straha za vlastiti život bojala i da će je pljačkaši silovati kada su je u njenom pariškom apartmanu napali naoružani muškarci odjeveni kao policajci.

Kako je rekao izvor za TMZ, Kim je ležala polugola u krevetu i čula je korake na stepenicama. U panici je pokušala nazvati svog tjelohranitelja  Pascala Duviera, koji je za to vrijeme čuvao njene sestre Kourtney i Kendall u jednom pariškom klubu. No, nije stigla jer su pljačkaši za nekoliko sekundi bili u sobi, povukli je za noge, vezali i ostavili u kadi. Kim je u trenutku kada je razbojnik povukao za noge strahovala da će je silovati, kazao je izvor policiji.

Željeli su samo nakit

- Molila ih je da je ne ubiju jer ima dvoje male djece, no oni su željeli samo nakit. Kada im je otkrila gdje je prsten vrijedan četiri milijuna dolara, pustili su je i pobjegli na biciklima, kazao je izvor za TMZ. Inače, ukupno su odnijeli nakita vrijednog čak deset milijuna dolara.

Izgleda da je sama Kim dala pljaškašima povod jer je nekoliko dana prije na društvenim mrežama pozirala s vrijednim prstenom kojeg joj je darovao suprug Kanye West.

Navodno su pljaškaši koji su pričali samo francuski došli upravo po njega, jer jedino što su govorili bilo je "ring, ring  (prsten, prsten)".

Potreseni Kim i Kanye nisu se još oglasili ni u medijima ni na društvenim mrežama. Osim ukradenog nakita lopovi su odnijeli i dva Kimina mobitela na kojima je bilo puno privatnih fotografija, pa se poznati par boji i moguće ucjene.

>>Zavezali je i zatvorili u kupaonicu: Balkanska banda Pink Panther opljačkala Kim Kardashian?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije