Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEZIN IZUM

Kim Kardashian predstavila novi modni trend – piercing na noktima!

Kim Kardashian
Foto: Snapchat
1/5
27.01.2017.
u 11:55

Na videu na Snapchatu Kim je micala rukom kako bi pokazala da prsteni na njezinim noktima "plešu".

Kim Kardashian uvijek je bila poznata kao žena koja je predvodila nove trendove u svijetu. Sinoć je na društvenoj mreži Snapchat predstavila novi izum – piercing noktiju! Naravno, nije riječ o pravim noktima, budući da njezini nokti ne bi mogli izdržati višestruke rupe, piše Daily Mail

Na videu na Snapchatu Kim je micala rukom, kako bi pokazala da prsteni na njezinim noktima "plešu". Bit će zanimljivo vidjeti koliko će Kim izdržati s takvim noktima jer je nemoguće obavljati svakodnevne poslove s takvim "utezima". No, ne sumnjamo da će najpoznatija od sestara Kardashian/Jenner već naći neko pametno rješenje.

>>Hrvatica šminkala Kim Kardashian: Ona je toliko draga i divna osoba, prelijepa i pristupačna...

Ključne riječi

Komentara 1

IN
inbox
21:32 29.01.2017.

glupost. sad će glupače to kopirati i mislit će kak su super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije