Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova serija

Kevin Costner: Šešir mi je stvarao nevolje ali nisam htio ispasti glup

'kevin2'
Foto: ' '
1/4
04.05.2013.
u 10:00

Proslavljenog holivudskog glumca od nedjelje ćemo na Doma TV-u gledati u povijesnoj seriji "Hatfieldovi i McCoyevi" koja se djelomično snimala u Rumunjskoj

Izvrstan rad Serija govori o sukobu nekad prijateljskih obitelji, koje staju na suprotnu stranu nakon završetka američkoga građanskog rata, a nagrađena je i Zlatnim globusom

Dok Kevin Costner hoda po susjednoj nam Srbiji gdje snima film \"Three Days to Kill\" i bježi od fanatičnih obožavatelja, mi ćemo ga od nedjelje gledati u programu Doma TV-a. Holivudska zvijezda glavni je junak povijesne miniserije \"Hatfieldovi i McCoyevi\" koja govori o sukobu zaraćenih obitelji nakon američkoga građanskog rata. Costner predvodi obitelj Hatfield, a za ulogu je na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnog globusa dobio nagradu za najboljega glumca.

– Seriji me privukao iznimno dobar scenarij, a i veliki sam ljubitelj američke povijesti. Znam o njoj zasigurno više od prosječnog građanina jer stalno nešto izučavam – kaže oskarovac. Pun je riječi hvale i za svoje kolege sa seta, među kojima se kao vođa obitelji McCoy ističe glumac Bill Paxton.

– Glumačka ekipa sastavljena je od iskusnih i onih malo manje iskusnih glumaca. Fascinantno je kako su ti mlađi glumci izuzetno predani. Najviše nas je povezalo što je kraj serije sniman u Rumunjskoj pa smo na tako dalekom putovanju stalno bili jedni s drugima – otkriva 58-godišnji Costner. Snimanje u Europi iznenadilo je cijelu glumačku ekipu, a Costner kaže da mu je bilo posebno teško biti dva i pol mjeseca odvojen od svoje djece, pogotovo od troje mališana koje je dobio u braku s Christinom Baumgartner.

– Uistinu cijenim gostoprimstvo Rumunja, to su jako snažni ljudi i uvijek su dobro raspoloženi. Ipak, nikako mi nije jasno zašto smo morali ići snimati baš u Rumunjsku, pogotovo što film govori o nečemu što je samo američko – pita se Costner.

U miniseriji njegova sina igra Matt Barr, kojega smo dosad imali prilike gledati u epizodnim ulogama tinejdžerskih serija \"Tračerica\" i \"Tree Hill\".

– Matt je nevjerojatno zgodan, jako dobro glumi, ali što je važnije od svega, iznimno je dobra osoba. Točno zna što želi u svojoj karijeri i siguran sam da će mu se to ostvariti – hvali mlađega kolegu Costner.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije