Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIDRUŽILA SE TRENDU

Julia Roberts debitirat će iduće godine u TV seriji

Julia Roberts
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
17.12.2016.
u 15:30

Julia će u seriji "Today Will Be Different" glumiti Eleanor Flood, ženu koja se bori s krizom srednjih godina

Julia Roberts (49) pridružit će se listi poznatih hollywoodskih glumaca koji su počeli glumiti u TV serijama. Dobitnica Oscara za ulogu Erin Brokovich u istoimenom filmu iz 2001. godine debitirat će u seriji "Today Will Be Different" ("Danas će biti drukčije"), baziranoj na romanu Marie Semple. Julia će glumiti Eleanor Flood, ženu koja se bori s krizom srednjih godina.

Na malim ekranima i De Niro

Još uvijek nije poznato koja će američka TV kuća emitirati ovu seriju.

Uz Roberts iduće godine ćemo u serijama gledati i druge glumačke veličine kao što su Robert De Niro, Meryl Streep, Nicole Kidman i Reese Witherspoon.

>>Julia Roberts ponovno postaje odvjetnica

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije