Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preslatko

Je li Beyonce upravo objavila drugu trudnoću?

beyonce
Foto: Instagram
1/7
11.01.2015.
u 20:22

Beyonce je objavila fotografiju na Instagramu, a mnogi njeni obožavatelji odmah su se raspisali da je riječ o najavi trudnoće

Beyonce je objavila fotografiju na Instagramu, a mnogi njeni obožavatelji odmah su se raspisali da je riječ o objavi trudnoće.

Ako je zaista na ovaj način najavila da će ponovno dobiti dijete, vjerojatno je to uvjerljivo najslađa objava do sada.

Dok Beyonce leži na pijesku, natrpala si je lažni trudnički trbuščić. Kraj nje se malena Blue Ivy igra u pijesku. Što vi mislite, jeli ''Queen B'' najavila da će dobiti drugo dijete?

>>'Jay Z je svodnik koji Beyonce tretira kao seksualni objekt'

>>Pogledajte kako su najluđu noć u godini provele slavne ljepotice

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:35 11.01.2015.

Ok, tu u Americi je to normalno, kao sto mozete vidjeti po vecini crnkinja odavde. Ali nemrem vjerovati da nitko doma nije primijetio da "dive" svaki put imaju drugu periku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije