Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljevska obitelj

Javnost kritizira vojvodu i vojvotkinju od Sussexa

Foto: Matt Alexander/Press Association/PIXSELL
1/3
15.12.2018.
u 21:52

Zanimljivo je da Meghan i Harry neće božićno jutro provesti zajedno, baš kao ni Kate i William

Članovi kraljevske obitelji otkrili su koje će se fotografije naći na njihovim božićnim čestitkama.

Riječ je o dugogodišnjoj tradiciji u kojoj prinčevi biraju svoje najdraže obiteljske fotografije iz protekle godine. Princ Harry i Meghan Markle odabrali su dosad neobjavljenu fotografiju s njihova vjenčanja. Na crno-bijeloj fotografiji okrenuti su leđima kameri dok gledaju vatromet na primanju nakon njihova vjenčanja. Mnogi obožavatelji kraljevske obitelji zbog toga su ih kritizirali na društvenim mrežama.

S druge strane, Kate i William objavili su pravu obiteljsku fotografiju sa svojom djecom. Kate u naručju drži osmomjesečnog sina Louisa, dok George i Charlotte stoje na drvetu i grle mamu i tatu. Ova je fotografija oduševila obožavatelje kraljevske obitelji i tu obiteljsku idilu na fotografiji smatraju idealnom božićnom čestitkom. Svoju fotografiju objavili su i princ Charles i supruga mu Camilla. Na njoj sjede na klupi i zaljubljeno se gledaju.

Zanimljivo je da Meghan i Harry neće božićno jutro provesti zajedno, baš kao ni Kate i William. Naime, kraljevska tradicija nalaže da žene i muškarci provode božićno jutro razdvojeni.

– U mnogim aristokratskim domovima i dalje se njeguje ova dugogodišnja tradicija, a razlog je to što, kada je par vjenčan, muškarci silaze na doručak, a žene ostanu u spavaćim sobama – objasnio je britanskim medijima stručnjak Grant Har­rold.

Pogledajte video u kojem Cirque du Soleil govore o skorašnjem nastupu u Zagrebu: 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije