Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iza kulisa serije "tajne"

Izgubljenog psa Ksenije Pajić cijela ekipa tražila po šumi u blizini kurije

tajne
Foto: RTL televizija
1/5
25.01.2014.
u 13:00

– Lijepo sam se odmorio i nauživao na zimskim ferijama. Sretan sam što sam se vratio i sad kad sam napunio baterije, možemo napraviti lijepu završnicu serije kakvu “Tajne” i zaslužuju – kaže Filip koji u seriji igra Nikolu.

Ovaj tjedan u RTL-ovoj dramskoj seriji “Tajne” svjedočili smo nekim od najuzbudljivijih trenutaka dosad. Marina je saznala da joj je Ivan Franić otac, a Daniel Rimac otkrio je svima da je on u stvari Nikola Šeper i da je došao po osvetu zbog smrti svoje majke. Dok čekamo dalji rasplet zamšrene situacije, glumci predano rade na novim epizodama. Nakon božićno-novogodišnjih praznika vratili su se u studio Jadran-filma gdje se snimaju scene interijera, a mnogima od njih bilo je najteže nakon uživanja u odmoru ponovo se naviknuti na 12-satno snimanje.

Vrijeme za praznike glavni glumac u seriji Filip Juričić iskoristio je za uživanje na snijegu. Zgodni glumac spuštao se padinama skijališta Latemar u blizini Val di Fiemmea u Italiji, a s obzirom na to da se ondje zatekla veća grupa Hrvata, nije prošao neopaženo. Filipu je ovogodišnje skijanje bilo posebno važno jer je i svog šestogodišnjeg sina Jana učio stati na skije.

Nova poznanstva

– Lijepo sam se odmorio i nauživao na zimskim ferijama. Sretan sam što sam se vratio i sad kad sam napunio baterije, možemo napraviti lijepu završnicu serije kakvu “Tajne” i zaslužuju – kaže Filip koji u seriji igra Nikolu.

Od početka snimanja 32-godišnji glumac ističe kako se na setu osjeća kao doma te da kolege jedni drugima stalno pomažu. S njim se slaže i Katarina Baban, koja u seriji igra spletkaricu Valentinu.

– Super nam je, ekipa je zbilja kao jedna velika obitelj i svi se dobro slažemo. Budući da imam najviše dijaloga sa Stjepanom Perićem, s njim se najbolje slažem, ali ako bilo što trebam, znam da će svi uskočiti u pomoć. Jedino se nikako ne mogu naviknuti na ponovna rana ustajanja – smije se Katarina. Ona je slobodno vrijeme iskoristila za odlazak u rodni Osijek.

– Iako smo se prijateljica i ja dogovarale da ćemo otići nekamo vani, na kraju smo ostale u Hrvatskoj, tako da sam najčešće bila na relaciji Zagreb - Osijek – kaže Katarina. Ni njezin televizijski suprug Stjepan Perić nije otišao dalje od Hrvatske, ali njega su spriječile obiteljske obaveze.

– Nisam se ni odmorio koliko sam htio – smije se Stjepan, no unatoč tome povratak na set ga jako veseli. Simpatični glumac slovi i kao najveći šaljivčina na setu pa se scene u kojima on glumi redovito ponavljaju jer nasmijava cijelu ekipu.

Pridošlica u već uhodanu ekipu je Leona Paraminski. U seriji će igrati Anu, bivšu Nikolinu djevojku koja dolazi u Vilin Dol kao detektivka koja pokušava otkriti mračne tajne Franića.

– Sa svima se super slažem, a naročito s Filipom jer s njim imam najviše scena. Sa Ksenijom Pajić sam i prije glumila pa mi je ona stara kolegica, ali me svaki put iznova oduševi – priča Leona. Veseli je i što je upoznala makedonsku glumicu Jelenu Jovanovu koja igra Marinu, jer s njom nikada prije nije surađivala.

Spavalica Monika

Seriju “Tajne” snimaju dvije snimateljske ekipe od 20-ak ljudi, jedna u studiju Jadran-filma, a druga na otvorenim lokacijama. Do kraja ovog tjedna od početka snimanja u ljeto prošle godine snimljeno je više od 2800 scena u studiju i oko 1300 na vanjskim lokacijama.

Stanke u snimanju glumci koriste za drijemanje, a najpoznatija je po tome Monika Mihajlović koja zaspi gdje god stigne. Zbog te njezine sposobnosti ostali glumci na pitanje “Kako si spavao?” u šali odgovaraju: “Odlično, baš kao Monika!”

Monika, koja igra Barbaru, i Ksenija Pajić, koja igra njezinu majku Brigitu, glumice su s kojima pet kostimografkinja ima najviše posla. Naime, one se u seriji najviše puta presvuku. Svaka od njih će do kraja serije promijeniti više od 80 odjevnih kombinacija, a osim kostimografkinja, o izgledu glumaca brinu se i jedna frizerka te četiri šminkerice.

O razigranosti na setu svjedoči i anegdota o izgubljenom psu Ksenije Pajić. Glumica ga je jednom prilikom dovela na set jer se nitko drugi nije mogao brinuti o njemu, a nestašni psić je brzo odlutao pa ga je cijela ekipa tražila po šumi u blizini Svetog Ivana Zeline. Potraga je trajala sve dok Ksenija nije viknula njegovo ime jer se pas jedino njoj odaziva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije