Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA SAPUNICA

Ivan Herceg od otkaza 2017. izbiva iz javnosti, a u novoj objavi pokazao je kako sada izgleda

Dubrovnik: Ivan Erceg nakratko odmorio u Gradskoj kavani pa prošetao Stradunom
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/10
04.04.2024.
u 08:00

Navodno je zbog svoje teške naravi 2017. godine dobio otkaz u seriji "Čista ljubav" koja se prikazivala na Novoj TV i od tada nije glumio ni u serijama ni u filmovima

"Ako si baš previše umisliš da si nešto jako posebno, samo se malo osvrni oko sebe, i shvatit ćeš da si jedna srdelica u oceanu", napisao je na svojem Instagramu glumac Ivan Herceg kojeg već dulje vrijeme nema u javnosti i od kraja 2017. godine, kada je dobio otkaz u seriji "Čista ljubav", nismo ga gledali ni u jednoj seriji ni u filmu. 

Herceg je u tom periodu kada je dobio otkaz bio na vrhuncu svoje slave i publika je bila naklonjena njegovu liku Tome Viteza kojeg je glumio u "Čistoj ljubavi". Na tom projektu nije ostao do kraja i krajem prosinca 2017. dobio je otkaz iz serije "Čista ljubav" i tada je objašnjenje s Nove TV glasilo kako je suradnja s Hercegom prekinuta zbog produkcijske prirode, što nisu htjeli komentirati. Ivan je tada na Instagramu samo napisao: "Hvala vam, dragi moji, a neki tamo valjda imaju neke svoje razloge zašto rade sve to što rade."

Nikada nije službeno otkriveno zbog čega je došlo do prekida suradnje, ali navodno je Ivanova teška narav dovela do ovog razvoja situacije. Miljenik publike Herceg je postao zahvaljujući ulozi Jakova Zlatara u gledanoj i hvaljenoj seriji "Larin izbor" u kojoj je glumio s Doris Pinčić Guberović. Uz veliku popularnost, stekao je tada i epitet najpoželjnijeg neženje, a u tom periodu popularnosti o sebi kao o fatalnom muškarcu rekao je u jednom intervjuu:  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivan_herceg_official

 

 

– Niti se takvim doživljavam, niti radim na tome. Mediji su kreirali tu sliku o meni, vjerojatno na temelju uloga u kojima sam se našao, možda kakvih anketa, pa i ove vaše. Koliko sam fatalan, odlučuje scenarij u kojem se nađem. Ako me već smatrate takvim, valjda sam svoj posao dobro obavio, a to me još više veseli. Dobro obavljen posao! Lako za fatalnost.

Glumačku karijeru izgradio je na ulogama u televizijskim serijama "Dolina sunca", "Najbolje godine" i "Zlatni dvori", a zadnjih sedam godina obožavateljima se povremeno javi na Instagramu. Kada je prošle godine proslavio 42. rođendan, objavio je fotografiju i zahvalio svim pratiteljima na lijepim željama.

Nakon što je dobio otkaz u seriji "Čista ljubav" koja se prikazivala na Novoj TV,  u javnosti se jedino pisalo o njegovoj vezi sa slovenskom pjevačicom Ninom Donelli, ali ni ta veza nije bila dugog vijeka. Početkom 2018. godine počele su curiti informacije da je Herceg u vezi s Ninom Donelli, pjevačicom u usponu, koja se pokušava probiti na hrvatsku scenu. Vezu je tada potvrdila Nina u intervjuu za Exkluziv:

– Važno je imati podršku osobe koja je pokraj tebe svaki dan. O Ivanu ne želim pričati i naš je dogovor da ne pričamo u javnosti o vezi i ne stavljamo fokus na to – rekla je lijepa pjevačica. Glumac i pjevačica navodno su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a izvor za magazin Story tada je otkrio da je Ivan bio jako angažiran oko pjevačice i njezine karijere.

Iako su se zajedno pojavljivali na nekim eventima držeći se za ruke i grleći se, Herceg nikada nije javno govorio o svojoj vezi. 
U jednom trenutku Ivan kao da je odlučio okrenuti ploču te je uz fotku s izleta u Amsterdam, koju je objavio na privatnome Instagramu, napisao i izjavu koja je u suprotnosti sa svime što je Nina do tada tvrdila: – Zamolit ću drage novinare da ne pišu napamet i reći da nisam ni u kakvoj vezi s poštovanom gospođicom Ninom Donelli niti sam ikada bio! Nakon Hercega, na Instagramu se javila i Nina:  – Već dva dana mi telefon ne prestaje zvoniti od poziva brojnih novinara i upita o mojem odnosu s poštovanim gospodičićem Ivanom Hercegom. Mogu samo kazati da ja kao djevojka s 21 godinom ne trebam partnera od 38 godina kojeg ću ja financirati i brinuti se o njemu. I to je sve što ću reći na ovu temu! Vidimo se i uživamo na mojim brojnim koncertima ovih dana!  

VIDEO Martina Validžić: 'Pristala bih voditi Eurosong samo uz jedan uvjet'

Ključne riječi

Komentara 2

MI
Mikis
09:55 04.04.2024.

produkcijske kice iz komsiluka, zeleno ili crveno svijetlo odlucuje se isto od tamo. a direktor Nove tv za Hr je sin ratnog zlocinca iz s. krajine , odnosno Knina M. Martic

TM
trade_mark
10:13 04.04.2024.

kakav profesionalni doseg! ono kad te hvale radi uloga u hrvatskim sapunicama... koja žalost. desničarski luzer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije