Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa u ljubavi i sportu

Iva Šulentić put u Japan pretvorila je u medeni mjesec

Iva Šulentić
Foto: Instagram
1/4
29.10.2016.
u 12:06

Iva i suprug Igor Mikloušić istražuju grad Sagu u kojem je Svjetsko prvenstvo u letenju balonima, a ostaje im vremena i za slavlje ljubavi koju su prije mjesec dana okrunili brakom

Japan, stižemo! Ima li netko neki savjet, trik?, napisala je voditeljica Iva Šulentić na svojem Instagramu pokraj kratke snimke iz zrakoplova na kojoj ona i njezin suprug Igor Mikloušić poziraju s knjižicom o Japanu.

Time je otkrila kamo idu na svojevrstan medeni mjesec, ali i još nešto – natjecanje u letenju balonima. Naime, za njezinu zaljubljenost u taj sport krivci su upravo suprug Igor, pilot Balon kluba Zagreb, i njegovi roditelji, otac Tom Mikloušić, komercijalni pilot balona i utemeljitelj modernog balonaštva kod nas, i majka Marija, pilotkinja instruktorica. Trenutačno su u Sagi, centru svjetskog balonaškog sporta, u kojem uskoro počinje Svjetsko prvenstvo u tom sportu.

Dan po dolasku Iva je objavila i fotografiju japanskog velegrada uz riječi: “Dobro jutro, svijete! Ovo je seksi kao što izgleda.”
Uslijedile su i fotografije ukusne, nama egzotične japanske hrane...Na zasluženi odmor i natjecanje par je otputovao nakon što su 21. rujna u crkvi sv. Franje Ksaverskog nakon četiri godine veze izmijenili bračne zavjete. Njihovo slavlje ljubavi nastavilo se u zagrebačkoj Laubi, kamo su mladenci pozvali dvjestotinjak uzvanika.

Iva je tada i najavila da na bračno putovanje neće ići netom nakon svadbe, nego čim oboje odrade sve započete poslove. Tako sada potpuno neopterećeno uživaju u ljubavi, sportu koji oboje vole i u dalekoj Zemlji Izlazećeg Sunca.

 

Gotta drink them #udon! 🍜#slurp 😋 #kaesglavom #japanesefood #Japan #mishpanciraju #balloonteamcro #Reebok

A photo posted by Iva Sulentic (@minniva) on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije