Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje ljubavi

Veselo plesno vjenčanje Ive Šulentić i Igora Mikloušića

Iva Šulentić i Igor Mikloušić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
17.09.2016.
u 22:42

Iva je odabrala klasičnu bijelu vjenčanicu za svoj veliki dan, koju je dizajnirala Matija Vuica, a dress code za uzvanike je bio cosa nostra.

Voditeljica i ekonomistica  Iva Šulentić i evolucijski psiholog Igor Mikloušić vjenčali su se jučer nakon četiri godine veze. Nakon crkvenog obred za svojih 200-ak uzvanika priredili su pravi plesni tulum u zagrebačkoj galeriji Lauba, a prvi ples su otplesali uz pjesmu Volare koju im je otpjevao Marko Tolja.

Iva je odabrala klasičnu bijelu vjenčanicu za svoj veliki dan, koju je, piše Tportal, dizajnirala Matija Vuica, a dress code za uzvanike je bio cosa nostra.

– Odluka da napravimo tulum koji ćemo nazvati svadba, došla je sasvim spontano, zapravo kao prirodan slijed naše veze i nije nikoga previše iznenadila – rekla je voditeljica nakon što su se ona i Igor zaručili. Slavlju Ivine i Igorove ljubavi prisustvovali su Marijana Batinić, Petra Nižetić, Ida Prester, Tomo Ricov, Frano Domitrović i brojni drugi poznati.

Ključne riječi

Komentara 9

A1
Ardo 1944
10:56 18.09.2016.

Živjele voditeljice i voditelji .

DU
Deleted user
14:20 18.09.2016.

Sretno mladenci,zelim im da budu u braku toliko dugo koliko je star Ivin Djed Ante Šulenta .

ZN
zanne.nevenka
08:26 18.09.2016.

puno ljepihju jutarnjih budenj srece i zeljica N Z

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije