Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu svi oduševljeni

Hurem nakon povratka s ljetovanja u Dubrovniku promijenila izgled

Hurem
Foto: RTL, Instagram
1/8
24.08.2018.
u 10:29

Meryem Uzerli, poznata kao Hurem iz "Sulejmana Veličanstvenog", više nije plavuša.

Glumica Meryem Uzerli, domaćoj publici poznata kao Hurem iz popularne serije "Sulejman Veličanstveni", nedugo nakon povratka s ljetovanja, koje je provela u Dubrovniku s novim dečkom, promijenila je imidž.

Glumica je sada brineta, a novom frizurom pohvalila se na Instagramu i dodala kako je razlog ove promjene snimanje novog filma.

 

 

 

#newmovie #newlook #newstyle ❤️📽🎞 Kovan Film 🎥 starting #soon

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

 

 

Obožavatelji su podijeljeni oko njene nove boje kose, većini se sviđa, ali dosta je i onih kojima je Meryem bila ljepša kao plavuša

Uzerli je u Dubrovniku ljetovala u srpnju i tada je na društvenim mrežama hvalila ljepote grada, a otkrila je i kako ima hrvatske korijene jer je  njena prabaka Hrvatica. 

VIDEO Ove turske serije su bile najgledanije kod nas

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije