Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila i društvene mreže

Hrvatica (14) šokirala žiri njemačkog ‘The Voicea‘: ‘Naježila sam se od glave do pete'

Foto: Screenshot
1/3
28.03.2023.
u 16:15

Emma Filipović je na audiciji na slijepo u roku od 30 sekundi pridobila sve članove žirija te dobila ovacije publike. Dugokosa vesela djevojka u ružičastoj hoodici i širokim trapericama pokorila je berlinski studio, te dobila doslovno milijune pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Popularno pjevačko natjecanje 'The Voice' u Hrvatskoj se sprema za novu sezonu, a u drugim zemljama one se već emitiraju, a natječu se i naši građani. Tako je na njemačkom Voiceu namijenjenom djeci nastupila Hrvatica Emma Filipović. Emma je na audiciji na slijepo u roku od 30 sekundi pridobila sve članove žirija te dobila ovacije publike. Dugokosa vesela djevojka u ružičastoj hoodici i širokim trapericama pokorila je berlinski studio, te dobila doslovno milijune pozitivnih komentara na društvenim mrežama. Njezini roditelji Žaklina i Zoran te brat Daniel bili su iza pozornice te pratili njezinu energičnu izvedbu Eminemovog hit singla ‘Mockingbird‘, a Emmin nastup već je drugi dan bio prvi u trendingu na njemačkom YouTube-u te na Tik Toku samo jedan njezin video ima više od 6 milijuna pregleda.

- Ova djevojka je čarobna... Pokazala je kako se rapa... Kako dijete može biti toliko kul?... Naježila sam se od glave do pete. Ova mala je bolja od Eminema - samo su neki od komentara nakon treće epizode ove sezone Voicea.

Član žirija Alvaro Soler, poznati njemački pjevač, pozvao je Emmu na bis te su skupa otpjevali istu pjesmu i još jednom oduševili publiku. Djevojka je bila nevjerojatno samouvjerena, a ako je i imala tremu, jako ju je dobro skrivala.

Dodajmo i da je posebno uzbudljiv bio sam Emmin dolazak na Blind Audition (audiciju na slijepo). SAT1 produkcija ju je iznenadila u Beču i uvjerili su je da ju vode na casting za filmsku ulogu, a u stvari je dobila poziv za Blind Audition showa Voice.

- Probaj zamisliti da stojiš ispred ogromnih vrata, jako uzbuđena, ona se otvaraju, ti staješ uz mikrofon, a ispred tebe su četiri velike stolice. Draga Emma, dobila si pozivnicu u Voice Kids - rekla joj je voditeljica. Kad je otkrila o čemu se radi djevojka je doslovno počela skakati od sreće.

U žiriju njemačkog talent showa su poznati njemački pjevači Lena Meyer-Landrut, koja je sa samo 19 godina 2010. s pjesmom ‘Satellite‘ pobijedila na Eurosongu u Oslu, Wincent Weiss te Smudo i Michi Beck iz njemačkog hip hop benda Fantastischen Vier. Potonji dvojac je Emma izabrala za mentore u daljnjem natjecanju

Inače, Emma s roditeljima živi u Beču, a i ovaj Uskrs provest će u Lijepoj Našoj u društvu obitelji. Emma je učenica 1. razreda Akademske gimnazije u kojoj pored njemačkog jezika uči engleski, francuski i latinski. Engleski zna gotovo kao materinji jezik jer je išla u dvojezičnu školu, što joj je pomoglo i kod ovog nastupa. Dodajmo da je repom Emmu zarazio brat Daniel te ju je učio tehnike pjevanja te joj tako pomogao i pripremio je za ovaj nastup.

VIDEO Danijela Martinović o vezi s inspektorom: 'Stvarno sam sretna'

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Kajman
Kajman
00:03 29.03.2023.

Emma tvoja izvedba je daleko bolja od originala. Eminemove riječi su nenadmašne ali ovako kako ih ti pjevaš daju im pravi smisao. Mala, svaka čast, veselim se tvom uspjehu :)

FA
Fake
23:45 28.03.2023.

Emma, ovo je genijalno.Bravo, svaka čast.

VK
vk52
20:43 28.03.2023.

Emma kapa dole do poda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije