Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njezina posebna želj

Glumica Sandra Bullock želi posvojiti još jedno dijete

sandra bullock
pixsell
15.03.2012.
u 17:26

Nije joj bitno hoće li biti riječ o dječaku ili djevojčici, bitno joj je da dijete bude zdravo – rekao je izvor blizak glumici

Sandra Bullock (47) odlučila je proširiti svoju obitelj, piše RadarOnline. Glumica je u procesu posvajanja još jednog djeteta. Želi da njezin sin Louis Bardo (2) ima brata ili sestru. Oduvijek je željela imati još jedno dijete, a osjeća da je sada za to pravo vrijeme.

– Louis je još premalen da bi shvatio ulogu starijeg brata, ali Sandra ga pokušava pripremiti na promjene koje ga očekuju. Odvjetnici su glumici rekli da bi se cijeli postupak posvajanja mogao riješiti tijekom godine dana. Nije joj bitno hoće li biti riječ o dječaku ili djevojčici, bitno joj je da dijete bude zdravo – rekao je izvor blizak glumici.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
Karla
22:43 15.03.2012.

Sa 47 godina - misli da je sada pravo vrijeme za drugo dijete? Da, ako će mu biti baka....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije