Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavna Amerikanka

Glumica Cameron Diaz u 52. godini dobila sina! Otkrila neobično ime i kako se osjeća

Foto: DPA/Pixsell
1/21
24.03.2024.
u 17:02

Glumica Cameron Diaz otkrila je da je dobila drugo dijete, sina Cardinala.

Holivudska glumica 51-godišnja Cameron Diaz i šest godina mlađi rocker Benji Madden prošlog su petka iznenadili obožavatelje objavom da su nedavno dobili svoje drugo dijete, sina Cardinala. - Blagoslovljeni smo i uzbuđeni što objavljujemo rođenje svog sina Cardinala Maddena. On je divan i tako smo sretni što je ovdje. Zbog privatnosti djece nećemo objavljivati fotografije, ali je stvarno sladak. Osjećamo se blagoslovljeno i zahvalno. Šaljemo puno ljubavi od naše obitelji vašima. Sve najbolje i ugodno popodne - poručili su sretni roditelji u zajedničkoj objavi na društvenoj mreži Instagram. Ako se prisjetimo, par se 2015. godine vjenčao, godinu dana nakon što su ušli u ljubavnu romansu, a u siječnju 2020. otkrili su da su dobili djevojčicu Raddix preko surogat majke.

- Tako smo sretni, blagoslovljeni i zahvalni započeti ovo desetljeće s najavom rođenja naše kćeri Raddix Madden - otkrili su i tada preko Instagrama. Ovaj bračni par, za razliku od mnogih poznatih odlučio je kako neće dijeliti fotografije svoje djece te im žele strogo zaštiti privatnost. Glumica poznata po ulogama u mnogim filmovima te glazbenik grupe Good Charlotte obje trudnoće čuvali su u tajnosti te nitko, kao ni prvi put nije znao da im stiže drugo dijete. Gostujući u Kelly Clarkson Showu 2022., glumica je rekla kako joj je majčinstvo najbolja stvar koja joj se ikad dogodila, a nedugo nakon toga, pojavila se i u GOOP-ovom podcastu gdje se osvrnula na koncept starenja i kako ga doživljava otkako je postala majka u 48. godini.

- Sve se promijenilo otkako sam dobila kćer, želim doživjeti još bar 50 ili 60 godina zbog toga što imam malo dijete - iskreno je priznala slavna glumica. 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/7

 

Dodala je i kako želi biti uz svoju kći kada ona bude imala 40 godina jer je i sama shvatila koliko je u toj dobi važna podrška roditelja, ali i kako se nada da je nešto dobre genetike kakva prati njezinu obitelj prešla i na nju. - Moja je baka trčala uokolo po vrućem suncu sa 72 godine, vukući velike vreće hrane za kuniće i kokoši. Mislim da imam nešto od toga, barem se nadam - dodala je. 

Sretna vijest o drugom djetetu poznatog para stigla je nedugo nakon što se 51-godišnjakinja nakon godina pauze vratila u filmsku industriju, snimivši film "Back in Action", ali i najavila snimanje komedije "Outcome" u kojoj će joj partner biti Keanu Reeves.

 

VIDEO: Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar nisam_robot
nisam_robot
19:16 24.03.2024.

Rodila Kardinala. Ajd bek nije Blum, Sllon, Ekektrostanica, Ljubiša ili Nijagaro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije