Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravda?

Gledatelji poručuju Ani Gruici: Nisi zaslužila pobjedu

Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
1/5
03.04.2017.
u 12:26

Na društvenim mrežama glumica je opet na meti kritičara zbog nastupa u showu "Tvoje lice zvuči poznato"

U jučerašnjoj petoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" pobjedu je odnijela glumica Ana Gruica. Njena hologramska izvedba u kojoj je utjelovila Borisa Dvornika i Olivera Dragojevića svidjela se žiriju, ali ne i gledateljima. 

Otkako je počela četvrta sezona showa Nove TV, gledatelji na društvenim mrežama kritiziraju njene izvedbe i smatraju kako nije zaslužila nastupati u showu. Iako je sinoć odnijela pobjedu, to nije ušutkalo njene kritičare koji na društvenim mrežama nisu dijelili oduševljenje žirija Aninom izvedbom pjesme "Nadalina".

Gledatelji su, sudeći po komentarima, sinoć na pobjedničkom mjestu vidjeli Nives Celzijus i Marija Rotha i smatraju da je Ana nepravedno pobijedila. 

Publika je njenu izvedbu ocijenila kao parodiju i ne shvaćaju kako se žiriju toliko svidjela Anina transformacija u ovoj emisiji. 

Poslušajte isječak Anina nastupa pa procijenite sami.

>>Ana Gruica vješto dočarala dvije splitske legende i odnijela pobjedu

>>Tvoje lice zvuči poznato – sudjeluje jedina zvijezda za koju je čula i baka Manda iz Donjeg Lapca

Komentara 2

IN
Inoha
13:02 03.04.2017.

Prije par godina sam gledao Gruicu u Podgori kao glumicu u jednoj kazališnoj predstavi, i mogu kazat da veceg antitalenta nisam vidio..nivo dječjeg vrtica....tko je gura

MO
morska
22:56 03.04.2017.

Pridruzujem se kritikama! Zena jednostavno ne zna i ne umije, ali netko stoji iza nje. Negledljiva je, a uz to i prepotentna. Nije ona kriva vec ziri koji je pristran do boli. Rotha i Nives mrze, to se vidi, no oni dobro izdrzavaju nepravdu. Gledatelji podcijenjeni, ali sve vide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije