Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Gledatelji o novim parovima u showu: 'Teško da će biti nešto od toga, prefina je ona za njega'

Foto: RTL
1/27
19.03.2024.
u 09:50

Eksperti su tako ovoga puta spojili Muru Klaru (25) iz Čakovca i Marka (36) iz Zagreba te Josipa (56) iz Frankfurta i Karmen (50). Ovi parovi na prvu su imali nekih problema. Marko je zaključio kako je očekivao stariju osobu od Mure Klare, a Karmen i Josip nisu se energetski našli na prvu. Ove događaje u showu komentirali su i brojni gledatelji na društvenim mrežama.

U RTL-ov sociološki eksperiment "Brak na prvu" u epizodi emitiranoj u ponedjeljak došla su dva nova para. Nova vjenčanja u showu donijela su i nova uzbuđenja za gledatelje. Eksperti su tako ovoga puta spojili Muru Klaru (25) iz Čakovca i Marka (36) iz Zagreba  te Josipa (56) iz Frankfurta i Karmen (50). Ovi parovi na prvu imali su nekih problema. Marko je zaključio kako je očekivao stariju osobu od Mure Klare, a Karmen i Josip nisu se energetski našli na prvu. Ove događaje u showu komentirali su i brojni gledatelji na društvenim mrežama. Gledatelji smatraju kako brak Josipa i Karmen neće uspjeti. 

– Ma ništa od njih. Ona je 100 razina iznad njega i njegova sestrična je to uočila – zaključila je jedna osoba, a druga dodala: "Ništa od toga, ne sviđa joj se". "Nije on za nju, prefina je za njega!", "Meni je lik čovjek iz naroda, a ona ledena kraljica. Teško da će biti nešto od toga, ali vidjet ćemo", dodali su gledatelji.  Osim toga, gledatelji su se osvrnuli i na odnos Marka i Mure Klare.

Foto: Facebook screenshot

"Dobio je 11 godina mlađu, djevojka djeluje povučena, odnosno možda je trema od kamera, ali moja prva procjena je da je fina", jedan je od dojmova gledatelja, a i drugi su istaknuli da im se sviđa Mura Klara. "Baš se cura čini draga", pisali su. 

"Ma vidi se da je namješteno ove godine. Nemoguće da je svaki ovaj Brad Pitt očekivao nešto drugo", zaključak je jedne osobe u vezi s parovima.

Foto: Facebook screenshot

Podsjetimo, Marko je opušteno došao pred matičarku, a Murina je mama zaključila da fizički odgovara dečkima koji se sviđaju njezinoj kćeri. Mura je naglasila da se mora dogoditi klik među njima kako bi veza imala šanse, a i Marko je istaknuo da je prvi dojam najbitniji. No kad je ugledao Muru, zapitao se zašto se prijavio jer je očekivao nešto drukčije. Nažalost, i Mura je odmah zaključila da on nije njezin tip. „Možda sam očekivao stariju osobu, možda ozbiljniju. Inače volim biti s mlađim curama, ali ovo je možda previše“, rekao je Marko dok mu je Mura govorila da je njoj prednost to što je stariji od nje. Oboje su imali lijepe zavjete, no Marko je natuknuo kumu da želi ići kući.

Na dan vjenčanja Josipa i Karmen, Josip nije skrivao osmijeh i bio je na početku zadovoljan svojom mladenkom. No, njegovi uzvanici su komentirali da ona nije njegov tip žene. S druge strane, Karmen je komentirala da je prenizak te dodala: „Nisam očekivala nekog starijeg.“

Mura i Marko odradili su fotografiranje – njemu je bilo nelagodno jer se još ne poznaju, no Mura je bila zadovoljna i rekla: „Uspio me opustiti u potpunosti.“ Kod Josipa i Karmen snimanje je prošlo u ozračju smijeha i šale. Unatoč opuštenoj atmosferi, Josip je primijetio da Karmen djeluje umorno, a ona nije bila oduševljena time što je Josip isticao da je stidljiva. „Nije svjestan da ja imam granicu i da to nema veze sa stidljivošću“, objasnila je. Također, Josipova taktilnost nimalo joj se nije svidjela jer se još ne poznaju. „Nismo još ništa definirali, a već si dopušta da bude tako blizu, to mi je previše“, objasnila je Karmen. 

VIDEO Ministar Habijan o tenisicama za koje se pisalo da ih je platio 1700 eura

Ključne riječi

Komentara 4

MA
marli
16:20 19.03.2024.

Karmen je za ovoga boginja.

JA
jamesd
16:23 19.03.2024.

Čuj ovog malog neodgojenog kaže "grob brate" a ona je za njega kraljica

WO
worldmanusa
16:24 19.03.2024.

Koja sirovina od lika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije