Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj ljubavne veze

George Clooney i Stacy Keibler prekinuli su preko telefona!

'George Clooney and Stacy Keibler  at the 69th Annual Golden Globe Awards Ceremony, held at the Beverly Hilton Hotel in Los Angeles, CA on January 15, 2011. Photo: Press Association/Pixsell'
Press Association/Pixsell
10.07.2013.
u 20:13

Par se nije vidio zadnja tri mjeseca budući da je George u Europi na snimanju filma, a Stacy u Los Angelesu radi na svom TV showu 'Supermarket Superstar'

George Clooney i njegova sada već bivša djevojka Stacy Keibler prekinuli su preko telefona. Glumac i bivša hrvačica o prekidu su zajedno odlučili i to nakon više od dvije godine veze.

– Oboje su shvatili da ne mogu biti u vezi ako se ne viđaju – rekao je izvor blizak paru. Tijekom telefonskog razgovora o prekidu, 52-godišnji glumac pitao je 33-godišnjakinju mogu li ostati prijatelji jer su vezu tako i započeli.

– Pokazao je poštovanje i ponio se kao odrasla osoba budući da su i prije ljubavne veze bili samo prijatelji – dodao je izvor.

Par se nije vidio zadnja tri mjeseca budući da je George u Europi na snimanju filma, a Stacy u Los Angelesu radi na svom TV showu Supermarket Superstar.

>> George Clooney prekinuo sa Stacy, ostavio joj je stan i nakit

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije