Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša misica

FOTO Anica Kovač zasjala u društvu kćeri! Leticija nosi tenisice od gotovo 900 eura

Zagreb: Poznati na modnoj reviji ELFS-a
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/21
16.04.2024.
u 09:45

Anica Kovač dugi niz godina podržava modni dvojac ELFS, a sinoć je došla na reviju s kćeri Leticijom

Naša bivša misica Anica Kovač s kćeri Leticijom zasjala je sinoć na reviji omiljenog modnog brenda ELFS. Anica je odjenula predimenzionirani sivi sako, crne tajice i štikle, a cijelu je modnu kombinaciju podignula cvijetom oko vrata i zalizanom frizurom. Njezina kći Leticija odjenula se upravo kako priliči njezinim mladenačkim godinama, a odabrala je bijelu majicu, cargo jeans hlače i skupocjene Balenciaga tenisice, čija cijena iznosi 875 eura. 

Najljepše je kada kćeri dovoljno odrastu i postanu najbolje društvo svojoj mami. – S mamom je najbolje feštati, barem meni. Dobro se slažemo, sad još i malo bolje. Volim je najviše, uvijek hoće dobro, nije stroga, sve nam dopušta. To ne govorim zato što sad tu sjedi, nego zato što to stvarno jest tako – kazala je svojedobno 21-godišnja Leticija za IN Magazin kada je gostovala s mamom koja je prokomentirala odnos s kćeri. 

– Jako sam na nju ponosna, ona je sad moja cura, velika. Nekako je drukčije i pričamo drukčije, družimo se, prijateljice smo, ali kad treba, odlučujem kao majka. Ta mlada generacija danas em puši, em ta usta ili te neke čudne slike, ja to ne volim, ali, evo, dajem joj priliku i mogućnost da se još malo nauči i da me gleda i sluša – dodala je iskreno Anica Kovač. Zbog posla našeg bivšeg reprezentativca i nogometnog trenera Roberta Kovača obitelj je prije tri godine živjela u Monacu i tada je Anica u razgovoru za Gloriju progovorila o roditeljstvu.

 

Zagreb: Poznati na modnoj reviji ELFS-a
1/3

 

VEZANI ČLANCI:

 

– Nije važno hoće li mi djeca prolaziti s pet, ne želim ih gušiti. Cilj mi je da budu sretni, zadovoljni i zdravi ljudi, da odrastanjem u različitim sredinama nauče novi jezik i da kao obitelj ostanemo povezani. Pa i kroz sport, koji mlade čuva od loših stvari. Kad smo mi bili djeca, nismo se dali u kuću, a današnje klince treba tjerati da izađu – dodala je. 

Mlađu Viktoriju čak je zanimao i nogomet, dok se starija Leticija uz razne sportske aktivnosti bavi i dizajnom sportske odjeće. Kćeri su povukle maminu genetiku pa su obje manekenskih visina, no nijedna od njih nije krenula maminim stopama. Sin Roberta i Anice – 16-godišnji tinejdžer Marko visok je 210 centimetara, prerastao je sve u obitelji te se bavi košarkom. 

 

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

Komentara 1

Avatar memento mori
memento mori
11:12 16.04.2024.

Može se biti cool, lijepa i nositi starke, ali teško se oduprijeti današnjem bolesnom vremenu i razmaženosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije