Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Centar Zagreba

FOTO Leonarda Lončar snimljena u javnosti nakon pomirbe sa suprugom: Opušteno šetala gradom

Zagreb: Leonarda Boban prošetala je gradom
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/17
16.04.2024.
u 16:14

Leonarda Lončar snimljena je u javnosti nakon pomirbe sa Zvonimirom Bobanom.

Leonarda Lončar uhvaćena je u šetnji centrom grada nakon dugo vremena. Modna dizajnerica je prošetala u jednostavnoj i ležernoj odjevnoj kombinaciji, a ovo je prvo javno pojavljivanje otkad je obnovila odnos s legendarnim Zvonimirom Bobanom. Leonarda je nosila majicu na pruge preko koje je nabacila oversized sako u bež boji. Odjenula je i traper hlače na trapez, a na nogama je imala hit tenisice.

- I prije sam nosila kratku kosu pa mi ovo nije neobično. Došlo mi je i otišla sam u frizerski salon koji se nalazi u mojoj zgradi - kazala je jednom prilikom za časopis Story. Podsjetimo, Leonarda i Zvonimir Boban nedavno su svojoj ljubavi odlučili dati novu šansu. - Istina je, Zvone i ja opet smo zajedno, jako smo sretni - kazala je također za Story i potvrdila šuškanja da su se pomirili i obnovili odnos. Lea i Zvone Boban iznenadili su javnost kada su 2021. godine objavili da će živjeti odvojeno, ali da će se zajedno brinuti o djeci te da će se uvijek uzajamno poštovati. 

Zvone i Leonarda upoznali su se 1989., vjenčali su se u Milanu 1993., a zbog ljubavi Leonarda se oprostila od manekenstva i posvetila obitelji. Par je posvojio četvero djece, a 2009. postali su i biološki roditelji djevojčice Ruže. Zadnjih godina rijetko su se pojavljivali u javnosti, a posljednji put obitelj Boban snimljena je u rujnu 2019. u milanskoj La Scali na dodjeli nagrada najboljim nogometašima u organizaciji Fife. Boban je došao u društvu supruge Leonarde i njihove djece Marte, Marije i Rafaela.

 

Zagreb: Leonarda Boban prošetala je gradom
1/3

 

Leonarda i Zvone oduvijek su se podržavali u poslovnim pothvatima, a mnogi su i tada komentirali kako obitelj djeluje skladno. Nikakvi problemi nisu se naslućivali, a Zvone i Leonarda bili su jedan od rijetkih parova na domaćoj sceni uz koje se nikada nisu vezali nikakvi skandali. Svoje su probleme, ako su ih i imali, nastojali riješiti u svoja četiri zida, a svetinja im je bila obitelj koju su pod svaku cijenu nastojali zaštititi od očiju javnosti. A zanimanje za uspješnog nogometaša i darovitu manekenku uvijek je bilo veliko.

 

VEZANI ČLANCI:

 

No u svojoj su odluci Bobani bili vrlo uspješni pa je mnoge iznenadila vijest o njihovu razlazu. Njihova ljubav od samog je početka djelovala kao iz bajke. Upoznali su se prije više od tri desetljeća, dok je tada 18-godišnja Leonarda radila u jednom butiku u Vlaškoj ulici kao prodavačica. Atraktivna Zagrepčanka odmah je zapela za oko perspektivnom nogometašu Dinama, kojem je trebalo vremena da se odvaži i pozove Leonardu na spoj. U butik u kojem je radila svraćao je nekoliko puta s izlikom da treba zamijeniti, a potom i skratiti sako koji je kupio. Nasmiješena Leonarda pokušala je udovoljiti svim njegovim zahtjevima, a nakon nekoliko susreta konačno je odlučila izaći s Bobanom. 

– Glumila sam neosvojivu djevojku iz knjige "The Rules". Nikad nisam pratila nogomet, nikakav sport, pa on za mene tada i nije bio junak – kazala je svojedobno Leonarda o početku njihove ljubavi. Prvi put poljubili su se na njezin 19. rođendan i tako započeli vezu koju su nakon četiri godine veze okrunili brakom. 

 

VIDEO: U 77. godini preminuo američki glumac i sportaš O. J. Simpson

Komentara 1

PR
pritiskovic
18:49 16.04.2024.

Eto vijesti, ljudi opušteno hodaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije