Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodni glumac

Filip Juričić blažen među ženama: S manekenkama predstavljao novitete iz Replaya

filip juričić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/19
06.11.2014.
u 08:35

Najbolje su se zabavili Ivan Šarić i Daniela Trbović. Odlično raspoloženi komičar i voditeljica 'borili' su se za traperice, dok su ostali razgledavali...

Ivana Nanut, Daniel Delale, Antonia Stupar Jurkin, Filip Juričić, Ivan Šarić, Daniela Trbović te Renata Sopek posjetili su City Center One West kako bi u Replay Storeu prisustvovali predstavljanju novog Hyperflex jeansa.

Najbolje su se zabavili Ivan Šarić i Danijela Trbović. Odlično raspoloženi komičar i voditeljica 'borili' su se za traperice, dok su ostali razgledavali.

Filip Juričić bio je blažen među manekenkama te je s njima predstavio novitet iz Replaya.

>>Hrvatice presudile - On je najpoželjniji muškarac na hrvatskoj sceni

>>Glumac Filip Juričić konačno odselio u vlastiti stan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije