Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dila

Džanan sumnja da Suat stoji iza Diline otmice

dila
Foto: NovaTV
1/5
20.06.2014.
u 15:08

Dila, koja je oteta, uspijeva pobjeći Fuatu, ali samo nakratko

Dila, koja je oteta, uspijeva pobjeći Fuatu, ali samo nakratko. Fuat ju je uspio ponovno uhvatiti u šumi. Džanan sumnja da Suat stoji iza Diline otmice te odlazi do njega kako bi ga ispitala o tome.

Suat tvrdi da ne zna ništa o otmici i da on sam želi da ju čim prije pronađu. Riza kreće u potjeru za Arzu. Arzu se s pomoću laži opet uspijeva izvući. Fuat i Arzu dolaze do Dile, a Arzu govori Dili kako će ju izvući, ali da se mora praviti kako pomaže Fuatu.

Nakon što se vrate u hotel, Arzu će neopreznost skupo koštati. Fuat će čuti njen telefonski razgovor i poluditi na Arzu. Arzu se sada nalazi u velikim problemima.

>>Sultan ne dopušta Azeru nikakve prijetnje

Foto: NovaTV

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije