Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi nesporazumi

Drama u 'Braku na prvu': ‘Uvrijedila si me. Rekla si da sam sirov‘

Foto: RTL
1/36
15.04.2024.
u 16:04

Jole je nastavio sa svojom pričom kako nema kemije među njima, no Karmen smatra da to nije jedini njihov problem. Njoj je zasmetalo što je Boris rekao da njemu vjeruje, a ona je objašnjavala kako se pred stručnjacima trudila biti realna i da ga nije željela uvrijediti.

Prošla je treća ceremonija odluke i sociološki eksperiment 'Brak na prvu' napustila su dva para; Ana i Alen te Nikolina i Anton, a ostali kandidati nastavili su sa svojim svakodnevnim životom. Karmen i Josip odlučili su još ostati u showu, ali i dalje spavaju na različitim adresama.

- Godilo mi je to jako, imao sam dosta vremena za sebe - rekao je Jole, a i Karmen je priznala da je napunila baterije i uživala u opuštenim trenucima. Kad se vratio u stan, razgovarali su o ceremoniji i Jole je rekao kako mu se svidjelo što su stručnjaci realno sagledali njihovu situaciju. - Mi otpočetka nismo kliknuli. Tko je tu kriv, nije kriv, ti si takva, ja sam takav - pokušao je objasniti da nema krivca za njihov odnos, ali Karmen se nije složila te je pokrenula diskusiju oko toga.

VEZANI ČLANCI:

Jole je nastavio sa svojom pričom kako nema kemije među njima, no Karmen smatra da to nije jedini njihov problem. Njoj je zasmetalo što je Boris rekao da njemu vjeruje, a ona je objašnjavala kako se pred stručnjacima trudila biti realna i da ga nije željela uvrijediti. - Ali uvrijedila si me. Rekla si da sam sirov pred kamerama, a ja tebi nijednu ružnu riječ nisam uputio - komentirao je Josip i dodao kako bi se ona njemu trebala ispričati te da nije ništa pokušala kako bi ga zapravo upoznala.

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

- Josipu je sve ili ništa i ima neki svoj doživljaj da otpočetka nije kako je trebalo biti i kao da je ostao na tome, teško se miče s tog mjesta - zaključila je Karmen.

Pred kandidatima je tjedan različitosti, a hoće li to pomoći parovima da razumiju jedno drugo i prihvate drukčija mišljenja - ne propustite pogledati u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' od 21.15 na RTL-u!

VIDEO Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije