Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijava policiji

Drama na parkiralištu: Lopov ušao u automobil supruge Danijela Popovića, a ona je hrabro postupila

Bedekov?ina: Mnogi poznati pjeva?i zabavne glazbe nastupili na koncertu
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
1/10
16.06.2023.
u 13:48

Aleksandra je odmah reagirala i otišla prema automobilu, a njezina prijateljica već je uspjela zgrabiti i izbaciti lopova van. On je zatim nasrnuo na njezinu prijateljicu

Supruga pjevača Danijela Popovića hrabro je postupila kada joj je ovih dana lopov provalio u automobil. Aleksandra Popović s prijateljicom je pila kavu dok je njezin suprug bio na poslovnom sastanku, a automobil kojim je Aleksandru i prijateljicu dovezao do grada parkirao je na parkiralištu kafića u kojem su pile kavu. 

– Tek što smo sjele za stol primijetila sam da se netko mota oko auta – ispričala je Aleksandra za 24 sata i opisala kojim se slijedom sve događalo. Kako je na parkiralištu vladala gužva i bilo je dosta ljudi koji su prolazili, na početku je pomislila kako je pogrešno vidjela, ali za svaki slučaj zamolila je prijateljicu da pogleda ima li nekoga u automobilu jer joj se učinilo da se zaljuljao. Sljedeće što je čula jest glas njezine prijateljice koja uzvikuje: – Što radiš u autu!?

Aleksandra je odmah reagirala i otišla prema automobilu, a njezina prijateljica već je uspjela zgrabiti i izbaciti lopova, no on je nasrnuo na njezinu prijateljicu. Supruga Danijela Popovića uzela je mobitel i sve počela snimati te pitala lopova što radi u njezinu automobilu. On joj pokušao istrgnuti mobitel iz ruke, ali bez uspjeha jer ga je imala privezanog oko vrata.

– Potom me udario. Bila sam bijesna i krenula sam dalje za njim – ispričala je Aleksandra. Lopov je pobjegao, njezin suprug je uskoro stigao do parkirališta kao i policija. 

– Kad je policija stigla, rekla nam je da smo hrabre i da će muškarac biti optužen za napad. Srećom, osim sunčanih naočala i ruksaka na sjedalu nije bilo ništa drugo, pa materijalna šteta ne bi bila tako velika – rekla je Aleksandra. Nitko od prisutnih na parkiralištu tijekom cijele ove drame nije uskočio u pomoć Danijelovoj supruzi i njenoj prijateljici, a drski lopov se nakon svega još jednom prošetao parkiralištem i smijao se, što je Aleksandra snimila mobitelom. 

– Aleksandra je bila hrabra. Čak i malo previše – rekao je Danijel za svoju suprugu.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Komentara 3

Avatar antikomunist2
antikomunist2
15:48 16.06.2023.

Bilo je kod balkanaca!

VA
vabriga2
14:58 16.06.2023.

oprostite trebalo je pisati 6 W : Tko, što, kada, gdje, zašto, kako! Who, what,......

VA
vabriga2
14:54 16.06.2023.

Najbitnije nije napisano: Gdje se to dogodilo, kada se to dogodilo.... Famoznih 5 W člankopisac nije naveo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije