Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doris Pinčić Rogoznica

‘U ovom showu djeci se ne moraju pokrivati oči’

zvjezdice
Foto: RTL
1/9
26.10.2015.
u 18:04

Voditeljica RTL-ove emisije o malim pjevačicama, svojoj tremi i uspjehu showa koji subotom gleda u prosjeku 450 tisuća ljudi

Dvanaestero djece nevjerojatnih glasova izborilo je nastup u finalu RTL-ova showa Zvjezdice. Meri Andraković, Lana Rubelj, Marin Bulić, Gabriela Bonić, Lovro Ivić, Iva Prgić, Kornelija Petak, Mia Negovetić, Nian Abramović Dimec, Đana Smajo, Leilani Cammisa i Antea Kavelj za pobjedu će se boriti iduće subote, a s njima će biti i njihova TV mama, voditeljica Doris Pinčić Rogoznica.

O uspjehu emisije koju gleda u prosjeku 450 tisuća gledatelja i o tome čemu su je naučila djeca, Doris nam otkriva u razgovoru.

– Na snimanju u Beogradu bilo je odlično. Djeca su se lijepo družila, plesala, pjevala i vrlo brzo su se počela međusobno podupirati, čak i navijati jedni za druge – kaže Doris i na pitanje o dječjim suzama odmahuje rukom: – Bilo je djece koja su se i te kako šarmantno nosila s time što nisu prošla dalje, a bilo je i onih koji su prošli dalje pa im je to bilo nezgodno. Ali suza je bilo jako malo. Klinci su je oduševili, dodaje, iskrenošću. – Beskrajno me veseli njihova čistoća. Nemaju potrebu impresionirati i pjevaju jer se beskrajno zabavljaju.

Je li show zato tako popularan, pitamo je.

– U showu može uživati cijela obitelj i zbog njega se nikome ne moraju pokrivati oči. I ja sam najviše voljela tu dobru i ugodnu atmosferu koju su donijela djeca – kaže Doris i priznaje da je uoči snimanja imala veliku tremu te osjećala odgovornost prema malim natjecateljima. Kako se bori protiv treme? – Duboko udahnem i molim Boga da ne napravim debakl. No, djeci sam rekla da je trema nešto što će se u životu dogoditi još sto puta. Tremu imaš kad ideš na veliki ispit, kad trebaš roditi... Bitno je znati, a to je naglasila i Vanna, da nije kraj svijeta ne prođe li se u TV showu. Nijedan show ne jamči karijeru, uspjeh ovisi o trudu i radu. Uostalom, cilj ovoj showa nije karijera, nego da se djeca dobro zabave i pokažu svijetu da imaju talent iza kojeg stoje.

>>Jacques Houdek obrušio se na Facebooku na RTL-ove Zvjezdice

>>Vanna zapjevala a cappella s kandidatom RTL-ova showa 'Zvjezdice'

Ključne riječi

Komentara 8

HR
hrvatin
19:14 26.10.2015.

Ne moze nista bez beograda,uh ali vam je mila ta smrdoslavija.Nikako vam iz krvi ne moze ishlapiti.

KR
kruti
21:42 26.10.2015.

beograd?kae ta emisija na rts-u???

JA
jan21
22:47 26.10.2015.

to je rtl! i djecu će odvući u beograd i tamo snimati jer imaju svoj interes. tu koncestiju bi fakat trebalo vratit državi ili kome već. užas kojeg serviraju nemjerljiv je. a doris??? bit će ko i ona blaće. kad je uzmu u đir sve će snimati, u beogradu naravno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije