Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naša pjevačica

Danijela Martinović pokazala kako je promijenila izgled, objavila fotke: 'Novi početak i sjaj'

Štakorovec: Promocija knjige Danijele Martinović "Tuširanje duše"
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/17
26.11.2023.
u 16:20

Martinović čiji je zaštitni znak plava kosa, nije ovaj put odlučila isprobati kako joj sada pristaje neka tamnija boja, već je dodala nekoliko ružičastih pramenova. Isto tao je kosu skratila pa sada nosi bob frizuru koja je trenutačno jako popularna.

Pjevačica Danijela Martinović na Instagramu je pokazala novu frizuru. Martinović čiji je zaštitni znak plava kosa, nije ovaj put odlučila isprobati kako joj sada pristaje neka tamnija boja, već je dodala nekoliko ružičastih pramenova. Isto tao je kosu skratila pa sada nosi bob frizuru koja je trenutačno jako popularna. 

- Svi već dobro znate koliko volim početke, a u svakom novom početku leži čarolija transformacija - napisala je ispod fotografije. Ranije je Martinović malo više eksperimentirala s bojama, pa je tako u jednom periodu imala crvenu kosu, ali i smeđu.

 

Podsjetimo, ljubavni život pjevačice Danijele Martinović posljednjih mjeseci privlači puno pozornosti, a ona sa svojim novim partnerom policijskim inspektorom Josipom Plavićem uživa u ljubavi. Par je ovih dana bio na jednoj proslavi u restoranu u Brežicama, a voditeljica Mirna Maras Batinić podijelila je djelić atmosfere s proslave. Na snimkama se može vidjeli odlično raspoložen par koji je uživao u glazbi, piću i, posebnom iznenađenju, torti. No ne pravoj. Pred ekipu je stigao odojak na kojem su bile svjećice, a sudeći prema licima, oduševio je uzvanike. Danijela je pljeskala, a krim inspektor iznenađeno gledao. 

VEZANI ČLANCI:

Inače, Danijela i Josip upoznali su se na njegovom radnom mjestu. Naime, pjevačica se u ožujku 2022. godine susrela s krađom identiteta, a na koju je još tada upozorila pratitelje na Instagramu. Tada su postojale lažne stranice koje su se koristile njezinim imenom te pozivale ljude na ulaganje u bitcoin. Tada se obratila odvjetnici i policiji kako bi podnijela službenu prijavu, a tada je i osobno prvi put nazvala Plavića. Policija je slučaj brzo riješila, a pjevačica i inspektor nastavili su se družiti. 

GALERIJA Gledali ste seriju 'Naša mala klinika'? Evo kako su glumci izgledali na snimanju prije 18 godina

Štakorovec: Promocija knjige Danijele Martinović "Tuširanje duše"
1/29

- Stvarno je poseban, drugačiji, njegov pogled na život recimo dosta se ponaša prema ljudima, to nikad nisam stvarno vidjela ili vrlo rijetko. Običnim ljudima. Ljubazan je, susretljiv, poseban je. Ja sam se sad zbunila, ja ne znam o tome pričati - rekla je pjevačica za IN magazin jednom prilikom, a nakon toga joj je Josip bio pratnja i na predstavljanju knjige 'Tuširanje duše'. Pjevačica je i u još nekoliko prilika govorila o novoj ljubavi, čak i o planovima za budućnosti.

Dodajmo da Josip iza sebe ima jedan propali brak u kojem je dobio kćer, a s bivšom suprugom je i dalje u dobrim odnosima. Ovaj zagrebački policajac poznat je također i kao rock pjevač i gitarist benda "Izvan Zakona" osnovanog 1991. godine, a u njemu uglazbljuje i tekstove koje piše njegova kolegica kriminalistkinja.

VIDEO Tamburaši spasili Maju Šuput: 'Bila je s prijateljicom, molile su nas da budemo s njima'

Komentara 2

TR
tratincica68
01:08 27.11.2023.

I znaci 27 godina joj je trebalo da shvati da onaj đeronimo nije za nju.aj dobro.nikad nije kasno.

YE
Yeah
18:29 26.11.2023.

Valjda je bolji naziv "prošli brak", nego "propali brak"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije