Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.05.2016. u 10:15

Srećom, mlada 20-godišnjakinja ima cijeli život i mnogo toga pred sobom, između ostalog vjerojatno i uspješnu matematičku karijeru

Druga polufinalna emisija Supertalenta opet je iznenadila članove žirija koji, kao i prvi put, za ulazak u finale nisu birali između svojih favorita. Ovaj put dopalo ih je da biraju između drugoplasiranih stepera iz Dubrovnika Step‘n’jazz i trećeplasirane Poline Mytko.

Eh sad, sam pogled na fotografiju mlade i gipke Poline nagnat će vas na misao da im je zadaća bila lagana. Pa tko ne bi pustio goluždravu i spretnu ljepoticu da nam još jednom pokaže svoj talent? No, baš su se zbog toga u nedjelju navečer lomila koplja. U strahu da ih ne proglase plitkima i površnima, tri su člana žirija, praveći se da dvoume, na kraju odabrali mlade stepere.

Da se razumijemo, dubrovačkim steperima svaka čast, simpatični su i brzi na nogicama, potrudili su se i kostimografski i vidjevši kako se vesele, svakome je drago što idu dalje. Ali, ruku na srce, jedina je iskrena u toj emisiji bila Martina Tomčić koja je, pak, glasala za Polinu. I najiskrenije je bilo ono što je rekla, treba misliti na show. Jer što će steperi ponuditi u finalu? Step točku u drugoj odjeći. I dalje će to biti već viđeni step.

No multitalentirana Polina, matematičarka, akrobatkinja, gimnastičarka... mogla bi iznenaditi. No čini se, važnije je bilo ispasti fin i pošten prema dječici nego riskirati i zato su Mislav Čavajda, Danijela Martinović i Mario Petreković išli ziheraški.

A bi li netko mislio išta manje o njima da su odabrali lijepu Polinu? Vjerojatno ne. Srećom, mlada 20-godišnjakinja ima cijeli život i mnogo toga pred sobom, između ostalog vjerojatno i uspješnu matematičku karijeru. S druge strane, brojke su pokazale da su za mali postotak više i gledatelji radije željeli vidjeti stepere nego nju u finalu. 

>>Skrivali vezu jer su htjeli da ih talent dovede u polufinale

Komentara 4

Avatar fijolica
fijolica
13:36 10.05.2016.

Sudeći po članku, čovjek dobije dojam da je riječ o natjecanju u ljepoti a ne u talentima. Tim više što su 1. steperi već bili drugoplasirani, ispred Poline i 2. što je i publika dala više glasova steperima. A najsmješnije je što se spominje da će "steperi u finalu izvesti "step točku u drugoj odjeći" - kao da Polina ne bi izvela "trbušni ples u drugoj odjeći"! Nadasve pristrano!

CP
Chunk P
15:56 10.05.2016.

...ovakvo nešto ne bi izjavila ni sama Polina!!

BR
braveheart11
06:32 11.05.2016.

show ne znaci da ce uvijek pobijediti najbolji. show je hrana za masu. previse ozbiljno shvacamo pojedine emisije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije