Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Službena potvrda

Chris Evans zamijenio Clarksona i postao novi voditelj Top Geara!

Chrie Evans
Foto: Screenshot
1/2
16.06.2015.
u 23:00

Nakon skandala koji je Jeremyja Clarksona koštao voditeljske pozicije 'Top Gear' u ulozi novog voditelja naći će se televizijski i radijski voditelj Chris Evans.

Chris Evans potpisao je trogodišnji ugovor s BBC-jem i uskoro će zamijeniti Jeremyja Clarksona, bivšeg voditelja popularne automobilističke serije 'Top Gear'.

Radijski i televizijski voditelj uzbuđen je zbog angažmana s obzirom da mu je Top Gear omiljena TV serija.

-Osmislili su je briljantni ljudi koji vole automobile i koji znaju kako nešto komplicirano učiniti zabavnim i jednostavnim. Obećavam da ću napraviti sve što mogu kako bi poštivao sve što se dogodilo ranije te unaprijedio show- kazao je Evans.

Novi voditelj inače je strastveni kolekcionar automobila, pa je u 'Top Gearu' gostovao u nekoliko navrata.

Podsjetimo, krajem ožujka dugogodišnji voditelj Jeremy Clarkson dobio je otkaz nakon što je verbalno vrijeđao producenta Oisina Tymona, a potom ga i fizički napao.

>>Ne toleriraju njegovo ponašanje - Jeremy Clarkson dobit će otkaz na BBC-ju!

>>Stig stao u obranu Clarksona: Na tenku donio milijun potpisa za njegov povratak!

Foto: Alcatel

Komentara 2

DU
Deleted user
09:28 17.06.2015.

Koja glupost. Top Gear bez Clarksona je mrtav - pogotovo sto i May i Hammond idu sa Clarksonom!

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
03:04 17.06.2015.

Ah nije to to... očrkujem smanjenje gledanosti i kvalitete zezancije. Možda da su dali palicu Rowanu Atkinsonu...iako emisija je dijete Jeremyja Clarksona, pa neznam, trebali su čovjeku ili oprostiti, ili odustati od svega. No jasno mi je. Puno je tu tu usta koja se hrane, šteta im zlatnu kokoš umiroviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije