Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjere opreza

Cheryl Cole liječnik zabranio seks dok se potpuno ne oporavi

cheryl
Pixsell
16.07.2010.
u 19:30

Pjevačica i bivša supruga nogometaša Ashleyja Colea oporavlja se od malarije i zato ne smije piti te se mora neko vrijeme suzdržavati od seksa.

Kako bi se potpuno i što prije oporavila od malarije, liječnik je pjevačici Cheryl Cole zabranio seksualne aktivnosti. Bivša supruga engleskog nogometnog reprezentativca Ashleyja Colea s ljetovanja u Tanzaniji vratila se sa simptomima malarije te je prije dva tjedna zbog toga završila u bolnici. Na kućnu njegu puštena je u srijedu sa strogim liječničkim uputama. Osim što joj je doktor zabranio seks, ne smije popiti ni čašicu alkohola. Odgovornost za njeno teško zdravstveno stanje na sebe je preuzeo plesač Derek Hough, s kojim je Cheryl otputovala na romantični odmor koji je završio poprilično katastrofalno.

Plesač se navodno toliko grizao da je svakodnevno odlazio u bolnici kako bi se raspitao za njeno stanje i ne sluteći da se oko njegove ljubavnice uzvrtio i član Black Eyed Peasa Will. I. Am. Glazbenika je jako uzrujalo što Cheryl nije mogla primati posjete u bolnici pa se za njeno zdravstveno stanje morao raspitivati kod svog suparnika Dereka. Kako bi pjevačici dao do znanja koliko misli na nju i njeno ozdravljenje, slao joj je goleme bukete cvijeće u bolničku sobu. Osim seksa i alkohola, i posjeti su još uvijek slaboj i bolesnoj Chery zabranjeni.

Možda i bolje jer će tako lakše podnijeti seksualnu apstinenciju, pogotovo sada kad ima toliko udvarača koji je oblijeću. U svakom slučaju, čim ozdravi, pjevačica će morati odlučiti kojem će od te dvojice mušketira pokloniti srce koje joj je suprug Ashley slomio svojim brojnim i dugogodišnjim nevjerama.

Ključne riječi

Komentara 3

OR
ordinaryhandsome
23:25 16.07.2010.

Zgodnim curama ukinuti seks na neko vrijeme... hmmm baš dobra ideja hahaha :d Da cure, bilo je dosta treba i mirovat malo hehe ;)

UD
Utjerivać dobroga
20:29 16.07.2010.

\"čim ozdravi, pjevačica će morati odlučiti kojem će od te dvojice mušketira pokloniti srce...\" to imaju i sada. Mislim da njih više zanima :))))) hehehehe

NO
norahs
11:39 17.07.2010.

Priglupog li naslova, džizas! Osobi oboljeloj od malarije svakako liječnik mora zabraniti seks, jer u protivnom ne moš zaustavit nagone pod temperaturom 40!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije