Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rastrošna zvijezda

Britney vrijedi više od 187 mil. kuna: Puno zarađuje, ali i troši

britney
Reuters/Pixsell
12.10.2012.
u 18:14

Njezino bogatstvo i dalje će se povećavati. Na njezin račun još treba sjesti novac od showa 'X Factor' za koji je potpisala ugovor kao članica žirija te od posljednje turneje

Bez obzira na živčani slom koji je imala 2007. godine, i bez obzira na to što neko vrijeme nije bila aktivna u glazbi, trenutačno bogatstvo Britney Spears (30) procjenjuje se na 187 milijuna kuna. Njezino bogatstvo i dalje će se povećavati. Kao članica žirija u showu 'X Factor', ove godine potpisala je ugovor vrijedan 87 milijuna kuna, a poslije nedavne turneje zaradila je oko 394 milijuna kuna, što nije uračunato u obračun njezina bogatstva.

Novac troši uglavnom na sebe i sinove. Samo u 2010. godini na brigu oko dvojice sinova potrošila je 1,7 milijuna kuna, a na odjeću za sebe izdvojila je skoro 400 tisuća kuna. Britney puno zarađuje, ali puno i troši. American Express karticu koristi gotovo svaki dan u najpoznatijim supermarketima te ostalim popularnim dućanima. Od travnja ove godine na njezino trošenje novca pazi zaručnik Jason Trawick. Pozamašnu svoju isplatila je i svojim odvjetnicima.

Ključne riječi

Komentara 3

DK
dkatica2
19:05 12.10.2012.

Meni se čini da ona troši US dollars a ne kune! ------------------------------------------------------------ @boys

CO
cowboy
20:28 12.10.2012.

Luda je ali i simpatična.

DI
dimitrijet
20:38 12.10.2012.

I ja mislim da je rijec o dolarima. 187 mil kuna bi bilo sirotinjski za nju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije