Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRT-ov program za blagdane

Božić velikih želja: Tri dana sjajne zabave uz tri voditeljska para, poznate goste i puno humora

Foto: Renato Branđolica/HRT
1/9
12.12.2023.
u 07:00

Emisije će se emitirati na Badnjak, Božić i Štefanje. Svaka od njih ima vlastiti koncept i protagoniste koji će gledatelje nasmijati, ali i ganuti svojim pričama

Prošlogodišnje izdanje HRT-ova blagdanskog serijala "Božić velikih želja" izazvalo je velik interes i oduševljenje gledatelja, koje će zasigurno razveseliti informacija kako ćemo i ovih blagdana uživati u televizijskoj čaroliji Badnjaka i Božića. Ovogodišnji se sastoji od tri emisije koje će se emitirati na Badnjak, Božić i Štefanje. Tri različita voditeljska para i sjajni gosti – javnosti znani i neznani, koji će nas svojim pričama razveseliti, nasmijati, ganuti i nadahnuti. Prva će se emisija, naziva "Čarolija Badnjaka, čarolija života" emitirati na Badnjak, 24. prosinca, u 20.25 sati na Prvom programu HRT-a.

Blagdanski ugođaj Badnjaka u domove gledatelja donijet će radijska voditeljica Jelena Ćulibrk Pajić i sportski novinar Marko Šapit. Njima u goste stiže čarobnjak skijanja i jedrenja, otac četvero djece, Ivica Kostelić. Pjevačica i strastvena kuharica Sanja Doležal otkriva s kim slavi blagdane i koliko joj vremena treba da upali sve lampice u kući. Njezina ekipa iz Novih fosila publiku će odvesti u neka dobra stara vremena. Svoju bogatu kolekciju orašara na badnjačko druženje donijela je primabalerina Mirna Sporiš, koja je punih 20 godina plesala u baletnoj predstavi "Orašar". Na Badnjak u emisiji gostuje i dubrovački glumac Nikša Kušelj, koji će pokazati svoje pjevačke bravure i nadmeće se u kuharskom umijeću s Markom Šapitom, dok ćemo u najljepšim božićnim pjesmama uživati u izvedbi Matije Cveka.

VEZANI ČLANCI

Emisija "Nova nada, novi početak" prikazuje se na Božić, 25. prosinca, u 20.15 sati na Prvom programu i gosti će u ovoj emisiji pričati o ljubavi, nadi i sreći. Što se sve može postići ako ne gubimo vjeru i nadu, ispričali su glazbenici Danijela Martinović, Tomislav Bralić, Darko Domijan, glumica Csilla Barath Bastaić i dvije djevojke čiji životi nisu imali dobre početke, ali su hrabro zakoračile u život. Nisu odustale, niti su posustale i mnoga su se vrata otvorila Kristini Ivanuš, djevojci iz SOS sela, i Severini Lajtman, prvoj Romkinji koja je postala lice s naslovnice jednog modnog časopisa. Ugostili smo i a capella grupu Voxford, čija je priča počela u studentskoj garsonijeri, a nastavila se kao prava TikTok senzacija. Nakon nekoliko mjeseci slave već nastupaju s mnogim poznatim domaćim glazbenicima. Toplinu božićne atmosfere u domove gledatelja unose Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

Treća emisije iz serijala "Božić velikih želja" na rasporedu je 26. prosinca u 20.15 sati na HTV-u 1, pod nazivom "Štefanje oko svijeta", a odličnu zabavu jamče nam voditeljski dvojac Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca. Još kad u goste pozovu čovjeka od planinskih vrhova Stipu Božića, slavljenika kojemu je isti dan imendan i rođendan, a opet je mlađi od samoga sebe, i Stjepana Božića, koji osim u boksačkom ringu rado završi u zatvoru, luda zabava može početi.

Njihov imenjak, chef Stefano Cosattini zasladit će im život blagdanskim ostacima najomiljenijeg talijanskog kolača panettone, a malo šećera u prahu po ovoj muškoj družini posula je glumica Jelena Miholjević. Barbara Maneshwari uči nas koja je razliku između indijske svete i obične hrvatske krave, a njezin suprug Aman Maneshwari objašnjava zašto se prvo oženio stablom, a potom njom. Dok strastvena plesačica sambe Brazilka Anny Alves svladava hrvatski, njezini plesni učenici Ferlin i Battifiaca rasturaju na plesnom podiju na Štefanje, a vidjet ćemo i kako se vatrena Franka Batelić snalazi baš na svim poljima, u glazbi i plesu, i to na svim svjetskim jezicima.

VIDEO Jurica Pađen: 'Štulić je kao Greta Garbo, a ponašao se i kao neurotična starleta'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije