Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu svi oduševljeni

Barbara Kolar objavila fotku glamuroznog izdanja, a obožavatelji kažu: To više nisi ti

Zagreb: Voditeljica Barbara Kolar
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/10
21.12.2023.
u 21:15

Ono kad uspijem spojiti i frizuru i šminku i sjajne ljude i dobro raspoloženje… ispadnem skroz dobra, napisala je voditeljica u opisu fotografije na Instagramu

Radijska i televizijska voditeljica Barbara Kolar često na svom Instagram profilu dijeli fotografije na kojima je bez imalo šminke, a sada je objavila je novu fotografiju i pokazala kako izgleda u glamuroznijem izdanju. 

- Ono kad uspijem spojiti i frizuru i šminku i sjajne ljude i dobro raspoloženje… ispadnem skroz dobra #covergirl to be. Ne dodajem nikakve filtere, bila bi to uvreda za divan make up i ovu seriju spontanih by @sanjaagic. Kosu uredila @tanjaskenderija @salonglamourzagreb. Finalni produkt na kioscima za Novu godinu - poručila je Barbara uz fotografiju. Za ovo izdanje dobila je brojne komplimente svojih pratitelja koji su joj poručili kako im super izgleda u svakom izdanju, a dio obožavatelja nije bio oduševljen ovom objavom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Barbara Kolar (@barbarakolar)

 

 

- Ti si tako lijepa žena, ovo mi je totalno ne ti. To više nisi Ti, oprosti Barbara. Neee, zašto? Ali nije moja stvar. Zgodni ste inače ali ovo kao da ste neka druga Barbara - mišljenje je nekih od njezinih pratitelja na Instagramu.

Ovo ljeto Barbara je bila žrtva krađe identiteta na internetu kada je netko na Facebooku otvorio profil s njezinim imenom i iskoristio njezine fotografije s interneta te su kopirali neke njezine statuse s njezina profila na Instagramu, ali su i objavili nagradu igru u njezino i ime Top radija na kojem je Kolar voditeljica. U toj nagradnoj igri zahtijevaju registraciju i nude 1000 kuna nagrade. 

- Dragi svi – upozorenje! Ovo je lažni profil i nema nikakve veze ni sa mnom ni s Top radijem!- upozorila je tada na Instagram storyju voditeljica. Barbara Kolar samo je jedno od poznatih imena s naše estrade kojoj je ukraden identitet na internetu, a žrtva krađe identiteta bila je i voditeljica Doris Pinčić Guberović te pjevačica Nina Badrić i pjevač Jurica Pađen. 

VIDEO Bivša predsjednica u neobičnom izboru obuće: U centru Zagreba viđena u japankama

 

Ključne riječi

Komentara 1

DI
dino85
09:09 24.12.2023.

Pa nemoš od bake napravit Lanu Baneli, nema tog visažista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije