Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
marko purišić

Baby Lasagna pokazao fanovima što je ručao: Pogledajte njegovu urnebesnu reakciju

Malmo: Baby Lasagna susreo se sa zamjenikom gradonačelnika i veleposlanikom HR u Švedskoj
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/32
22.05.2024.
u 16:06

Kamera je prvo snimila jelo, a onda i Markovu reakciju. Prema njegovom izrazu lica, čini se da baš nije oduševljen ručkom, te je u kameru gledao namršteno. Marko je već ranije, inače, rekao da mu je pizza draže jelo od lazanja, a umjetničkog imena Baby Lasagna dosjetio se posve slučajno.

Naš predstavnik na ovogodišnjoj Euroviziji Baby Lasagna javio se fanovima na društvenim mrežama i otkrio je što je imao za ručak. Naime, ovaj put je red bio na lazanje. Kamera je prvo snimila jelo, a onda i Markovu reakciju. Prema njegovom izrazu lica, čini se da baš nije oduševljen ručkom, te je u kameru gledao namršteno. Marko je već ranije, inače, rekao da mu je pizza draže jelo od lazanja, a umjetničkog imena Baby Lasagna dosjetio se posve slučajno. Zanimljivo je i da ovog glazbenika sada na Instagramu prati već gotovo pola milijuna ljudi, a samo 100 tisuća pratitelja više od njega na toj društvenoj mreži ima jedna od naših najpoznatijih influencerica, Ella Dvornik.

Foto: Instagram

ponovno je na prvom mjestu Billboardove ljestvice za Hrvatsku. Njegov hit "Rim Tim Tagi Dim" vratio se na prvo mjesto i pretekao singl "Fantazija", kojeg pjevaju Miach i Grše. Inače, Grše je na ljestvici već devet tjedana. 

Na trećem mjestu je Joost Klein koji je diskvalificiran iz finala Eurovizije s pjesmom 'Europapa', a osim njega među 20 su još 4 pjesme koje smo mogli čuti u Malmou.

VEZANI ČLANCI:

Francuz Slimane je s pjesmom "Mon Amour" je na šestom, a Nemo s "The Code" na osmom. Talijanska predstavnica Angelina Mango "La Noia" je 11., a Ukrajinke alyona alyona & Jerry Heil su 12. s pjesmom "Teresa & Maria". 
Baby Lasagna uspio je doći i na svjetsku Billboard ljestvicu 200 pjesama. Njegova pjesma koja je osvojila najviše glasova publike na Euroviziji trenutno je na 139. mjestu.

FOTO Ovo su najbolji memovi o ovogodišnjoj Euroviziji: Presmiješni su, a Baby Lasagna je ukrao show

Malmo: Baby Lasagna susreo se sa zamjenikom gradonačelnika i veleposlanikom HR u Švedskoj
1/26

Ispod njega se smjestio Slimane s pjesmom 'Mon Amour' na 144. mjestu. Na toj ljestvici su također i Joost na 51. mjestu te Nemo koji su na 52. mjestu. 
Pobjednička "The Code" švicarskog umjetnika Nema na 18. je mjestu, a "Europapa" Joosta Kleina  tjedan je završila 37. poziciji.

Na broju jedan, treći tjedan zaredom, američka je pjevačica Sabrina Carpenter sa singlom "Espresso". 
Podsjetimo, Marko Purišić je prošlog petka ušao i na britansku top-listu singlova, i to na 36. mjesto. 
Osim Babyja Lasagne, u prvih 40 najprodavanijih i najslušanijih singlova u Britaniji uvrstile su se još dvije eurovizijske pjesme. 

 

Komentara 1

RA
racman
18:26 22.05.2024.

Ono ima krasno zubalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije