Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obavijestila je pratitelje

Antonija Mišura danima je uz dvomjesečnog sina koji se u bolnici bori s bakterijom: 'Mora primati venski antibiotik'

Foto: Instagram
1/12
08.04.2022.
u 08:50

Bivša sportašica poručila je svima da moramo uživati svaki dan u najmanjim stvarima jer čovjek nikad ne zna koliko je sretan dok ne dođe u bolnicu.

Bivša hrvatska košarkašica Antonija Mišura Sandrić (33) krajem siječnja postala majka sinčića Noela, a sada je na svom Instagram profilu otkrila da se maleni zarazio bakterijom, zbog čega ovih dana proživljavaju pravu dramu.

"Evo da se javimo malo, kako uvijek stavljam sve idealne slike, lipe, bezbrižne... Tako moram i ovu, jer imamo i mi teške dane kao svi, nije uvijek tako idealno. Bogu hvala nije prestrašno, ali je uvijek stresno kada je u pitanje dijete. Noel ima Escherichiju coli, bakteriju, koju vuče već duže vrijeme i sad mora primati venski antibiotik da bi je se riješili", napisala je uz fotografiju malenog u bolničkom krevetiću pa dodala da moramo uživati svaki dan u najmanjim stvarima jer čovjek nikad ne zna koliko je sretan dok ne dođe u bolnicu.

"Ljubite se, volite se, ne opterećujte se glupostima, živi ste i zdravi i to je sve što vam treba. Puse velike šaljemo svima", dodala je bivša sportašica.

Kasnije se svima zahvalila na iskazanoj podršci.

"Hvala svima na podršci i savjetima", napisala je uz fotografiju gdje sjedi uz malenog Noela. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Antonija i Marko roditelji su i malene Tara koja je na svijet došla početkom 2020. godine. Antonija je sina rodila 27. siječnja, a maleni je imao 610 grama i dug je 51 cm.

Vjenčali su se u kolovozu 2015., nakon deset godina veze.

VIDEO Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju: "Bolovi su se s vremena na vrijeme pojačavali"

 

Komentara 2

MT
mačak tom
12:25 08.04.2022.

Bit će sve u redu. :)

RO
rokoxy1
12:15 08.04.2022.

zelim vam brz oporavak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije