Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila je druga

Viktorija Rađa se prisjetila sudjelovanja u 'Plesu sa zvijezdama': 'Svi mi jako nedostajete'

Foto: Instagram
1/21
08.04.2022.
u 07:00

Viktorija je objavila fotografiju snimljenu tijekom emisije te opisala kako se osjeća. Bivša miss plesala je s profesionalnim plesačem Markom Mrkićem te je došla do finala.

Bivša missica i manekenka Viktora Rađa (44) na svojem Instagram profilu prisjetila se sudjelovanja u showu 'Ples sa zvijezdama'. Viktorija je objavila fotografiju snimljenu tijekom emisije te opisala kako se osjeća. Bivša miss je plesala s profesionalnim plesačem Markom Mrkićem te je došla do finala.

„Ovako je izgledao naš Quickstep. Marko Mrkić ove godine opet po meni ide do kraja. Dobio je ozbiljno talentiranu Jelenu Perić i ubijaju svaki ples! A ja s velikim užitkom i malom sjetom pratim Ples sa zvijezdama i sve drage ljude koje volim. Plesači, kostimografija, šminka… Svi mi jako nedostajete", napisala je u opisu fotografije nastale 2019. godine.

U komentarima se Viktoriji odmah javila Jelena Perić te kratko na napisala 'Ma' i ostavila emotikone srca. U komentarima joj se javio i Marko te ostavio emotikone srca. „Taj ples mi je bio top“, poručili su joj pratitelji.

Inače, Viktoriju na društvenim mrežama prati više od 30.000 ljudi, a s njima dijeli obiteljske fotografije te razne druge događaje iz života. Nedavno je tako objavila i fotografije na kojima je pokazala kako je izgledala na vjenčanju Petra Graše i Hane Huljić. Petar i Viktorijin suprug Dino dugogodišnji su prijatelji i kumovi, pa mu je Dino bio i vjenčani kum. Među Viktorijinim fotografijama je i obiteljska fotografija kojom je sinovima čestitala rođendane, ali i brojni njezini selfiji. 

VIDEO Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti: 'Bolovi su se s vremena na vrijeme pojačavali'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije