Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon Četiri godine braka

Ana Zaninović otkrila zbog koga i nakon razvoda i dalje vjeruje u ljubav

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/6
21.10.2021.
u 12:30

U braku sa splitskim poduzetnikom Ana je dobila sina Tomu i naglasila je kako je i njoj i bivšem suprugu najvažnija sreća i zdravlje njihovog sina i ostaju u prijateljskim odnosima i nakon razvoda.

Bivša svjetska prvakinja u taekwondou, Splićanka Ana Zaninović (34) nedavno je otkrila kako se nakon četiri godine braka razvodi od supruga Duje Đapića. Ispričala je tada kako za njihov razvod nije kriva treća osoba jednostavno su shvatili da nisu jedno za drugo i od veljače ove godine više ne žive zajedno. U braku sa splitskim poduzetnikom Ana je dobila sina Tomu i naglasila je kako je i njoj i bivšem suprugu najvažnija sreća i zdravlje njihovog sina i ostaju u prijateljskim odnosima i nakon razvoda.

- Hvala Bogu svi smo živi i zdravi, život ide dalje i veselim se svemu što dalje dolazi - rekla je Ana za IN Magazin na temu svog razvoda. Uz Anu je i u ovoj situaciji bila njezina sestra blizanka Lucija s kojoj je jako povezana i upravo zahvaljujući njoj Ana ne gubi vjeru u ljubav. - Imam nju pored sebe, ima savršen život i savršen brak i kad gledam nju naravno da i dalje vjerujem u ljubav i da to želim sebi upravo to šta ona ima - izjavila je Ana.

Ljubavna priča Ane i Duje počela je prije devet godina, a svoju ljubav brakom su okrunili 2017. godine , a par mjeseci prije vjenčanja saznali su kako će postati roditelji. Ana je nakon razvoda rekla kako je učinila sve što je u njezinoj moći da očuva brak ali na kraju su oboje shvatili da je bolje da svatko pođe svojim putem.

VIDEO Sanja Doležal otkrila je li joj draža Košulja plava ili Za dobra stara vremena

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije