Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostvario mu se san

Zvone Arapović: Britney nije umišljena! Jako je plaha i skromna

arapović
03.10.2011.
u 08:00

– Susret s Britney trajao je jako kratko, ali me se i te kako dojmio. Ona je bila u nekom bijelom ogrtaču i izgledala je upravo kao anđeo. Jako je plaha i sramežljiva, ali prije svega nevjerojatno slatka – s oduševljenjem kaže Zvonimir.

Na koncertu Britney Spears ispunio se dječji san 24-godišnjeg Zvonimira Arapovića. Već cijelo desetljeće u stopu prati njezin rad, a kada su mu s RTL televizije javili da će napokon dobiti priliku upoznati pjevačicu, od sreće nije znao što bi. Kao jedan od pobjednika natječaja “Kada se pretvorim u Britney Spears” dobio je čast stati na pozornicu uz svoj idol od djetinjstva.

– Susret s Britney trajao je jako kratko, ali me se i te kako dojmio. Ona je bila u nekom bijelom ogrtaču i izgledala je upravo kao anđeo. Jako je plaha i sramežljiva, ali prije svega nevjerojatno slatka – s oduševljenjem kaže Zvonimir.

Iako nije uspio s njom progovoriti ni jednu riječ, kaže kako uopće ne djeluje umišljeno i bahato što mnoge zvijezde njena kalibra jesu. No, kada se Britney Spears pojavila na pozornici ploča se okrenula i pretvorila se u pravu divu, majstoricu koja i te kako zna napraviti spektakl.

– Ništa manje od nje nisam ni očekivao. Ona je ipak pop-princeza i žena koja zna kako se publiku zabavlja – kaže student modnog dizajna.

Njegov veliki hobi je i ples, ali, kaže, uvijek je plesao samo pred malim ekranom slušajući hitove Lady Gage, Pink ili Britney. Nikada mu nije palo na pamet da će jednom stajati na pozornici tik do slavne pjevačice i zajedno s njom plesati na ritmove pjesme “I wanna go”. Kaže, poseban je osjećaj biti pred toliko publikom, ali on je ipak stalno pogledavao u Britney pokušavajući sam sebe uvjeriti da cijeli šou nije samo san.

A u ostvarenju sna Zvonimiru su pomogli prijatelji i mama koja je dala blagoslov da se njen Zvone prijavi na natječaj. Znao je da će plesom najbolje “skinuti” Britney pa se s prijateljem Nikolajem dao na posao, snimio megamiks njenih pjesama, odjenuo odjeću što sličniju Britney, poslao snimku na RTL i očarao njihov žiri.

– U početku se nisam htio prijaviti jer sam se bojao da ću se osramotiti, ali kada je mama rekla da moram, nisam imao drugog izbora. Trebalo nam je dosta vremena za napraviti snimku. Četiri dana smo samo snimali, a tjedan dana je prijatelj montirao. Zatim je trebalo sve to uskladiti s pjesmama tako da smo se zbilja potrudili, a eto, trud nam se i isplatio – kaže Zvonimir.

Rođeni Metkovčanin koji već šest godina živi u Zagrebu nikada prije nije bio na koncertu Britney Spears, a ovaj događaj mu je nadoknadio sve ono propušteno.

I za Britney je ovo bio prvi posjet Hrvatskoj. U sklopu turneje Femme Fatal gostuje po europskim metropolama tako da je dan prije Zagreba publiku zabavljala u Budimpešti. Jednoipolsatni program oduševio je Hrvate koji su nakon koncerta euforično prepričavali doživljaje. Tako nam i Zvonimir otkriva da su mu prijatelji u šali govorili da izgleda kao da je na sedmom nebu i da će mu sigurno trebati još vremena da se dojmovi slegnu. Kaže da nije fanatični obožavatelj lika i djela Britney Spears poput nekih ljudi koji kupuju svaki njen poster i prate svaki njen koncert, ali priznaje da o njoj zna mnogo više nego njegovi prijatelji. A sada napokon zna i kako Britney izgleda uživo.

Komentara 8

Avatar cro1com
cro1com
08:51 03.10.2011.

Covjek -zirafa.

TA
tarle1
11:43 03.10.2011.

admin: ti si sigurno nećega magistar, a vjerujem, da se ne znaš popeti na trešnju!

Avatar Jorge
Jorge
08:36 03.10.2011.

\"a kada su mu s RTL televizije javili da će napokon dobiti priliku upoznati pjevačicu...\" pa onda \"Iako nije uspio s njom progovoriti niti jednu riječ...\" Ovi RTL-a imaju stvarno neobičan način UPOZNAVANJA, vjerojatno je ipak riječ o mužnji novaca od naivnih gledatelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije