Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ugrozila si život

Zbog uloge N. Kampusch glumica se dovela do ruba izgladnjelosti

Antonia Campbell-Hughes (1)
Foto: Press Association/PIXSELL
1/6
12.10.2012.
u 10:36

Iako je glumica oduvijek bila vitka, zbog uloge izgleda bolesno mršavo, a stručnjaci s kojima su strani mediji kontaktirali kažu da je Campbell-Hughes ovom ulogom ugrozila vlastiti život

Glumice Charlize Theron i Nicole Kidman svoje su božanstvene figure morale "unakaziti" da bi se domogle zlatnog kipića i nije nepoznato da publika i filmska javnost pozdravljaju svaki napor kojem se glumac podvrgne kako bi se što bolje saživio s ulogom. No sjevernoirska glumica Antonia Campbell-Hughes, čini se, opasno je pretjerala u pripremi za ulogu Natasche Kampusch u filmu "3096" čija se premijera očekuje u veljači iduće godine. 

U  plavoj haljinici glumica je došla na premijeru filma Tima Burtona u Londonu, a kosti koje tanak materijal nije ni pokušao skriti podigle su pravu uzbunu. 

Iako je glumica oduvijek bila vitka, zbog uloge izgleda bolesno mršavo, a stručnjaci s kojima su strani mediji kontaktirali kažu da je  Campbell-Hughes ovom ulogom ugrozila vlastiti život.

Komentara 4

ZD
Zdravorazumski
10:48 12.10.2012.

Doviđenja zdrava pameti, nemoj ti nama pisati, mi ćemo se tebi javiti! :/

DU
Deleted user
12:28 12.10.2012.

ako ovo nije bolesno i potpuno nepotrebno... ne znam što onda je...

KR
krapinek
12:43 12.10.2012.

koma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije