Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVALA ZA REALITY

Za novu sezonu Masterchefa prijavilo se dvije tisuće kuhara

masterchef
Nova TV
01.02.2012.
u 14:48

Drugu sezonu vodit će Igor Mešin, a uz Matu Jankovića i Radovana Marčića kuhare će ocjenjivati renomirani chef Dino Galvagno. U izazovu šefa kuhinje gostovat će i prošlogodišnji član žirija Tomislav Gretić.

Show Masterchef potvrdio je lanjsku titulu TV projekta godine već u pripremnoj fazi. Za novu sezonu showa koja na Novoj TV kreće u jesen prijavilo se gotovo dvije tisuće zainteresiranih. Jednako toliko, u samo mjesec dana, prodano je primjeraka kuharice prošlogodišnjeg pobjednika Šime Sušića.

Produkcija nove sezone Masterchefa je u tijeku i snimljeni su prvi castinzi s potencijalnim kandidatima koji obećavaju sjajne kuharske entuzijaste. Drugu sezonu vodit će Igor Mešin, scenaristički će je potpisivati Jasna Nanut, a uz Matu Jankovića i Radovana Marčića kuhare će ocjenjivati renomirani chef Dino Galvagno. Uz prvoklasne hrvatske kuharske majstore u izazovu šefa kuhinje gostovat će i prošlogodišnji član žirija Tomislav Gretić.

Finale prve sezone Masterchefa pratilo je 725 tisuća gledatelja. Show je doprinio promjeni odnosa Hrvata prema hrani, promovirao kuharska zanimanja i potaknuo veći broj upisa u kuharske škole. Show je uz stručni žiri i goste odgojio generaciju vrsnih kuhara koji su se iz amatera prometnuli na pozicije voditelja kuhinja brojnih restorana i hotela ili dobili svoje TV formate. Najkreativniji reality show, kako ga je kritika ocijenila, pokazao je da jedan zabavni program može imati širi utjecaj, a ostati jednako zabavan.

Novi član žirija, tridesetosmogodišnji Dino Galvagno poznati je hrvatski chef i vlasnik restorana "Prasac". Školovao se u Njemačkoj gdje je radio u brojnim renomiranim restoranima, a potom i u visokoj gastronomiji u Toskani. Odlike Dinove kuhinje su jednostavnost, priprema svježih i što raznovrsnijih namirnica na suvremen način te hrana koja izaziva emocije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije