Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazak dive

Whitney je predosjećala svoju smrt, pokop će biti privatan

Whitney Houston
AFP/PIXSELL
15.02.2012.
u 14:00

U posljednim danima života pjevačica je čitala Bibliju, molila se, pjevala crkvene pjesme i prijateljima govorila da želi vidjeti Isusa

Čini se da je preminula pop-diva Whitney Houston predosjećala kraj svog života. Njezini prijatelji tvrde da im je nekoliko dana prije smrti rekla da "stvarno želi vidjeti Isusa" i da je tvrdila kako osjeća da joj se bliži kraj. U posljednjim danima svog života pjevačica je citirala Bibliju i pjevala crkvene pjesme. S bliskim prijateljima i članovima obitelji vrijeme je provodila u dugim razgovorima o Isusu i zagrobnom životu.

– Ići ću vidjeti Isusa, želim ga vidjeti – rekla je pjevačica u petak, dan nakon što je u noćnom klubu u Hollywoodu otpjevala pjesmu "Yes Jesus Loves Me".

Sljedećeg jutra, nekoliko sati prije smrti, Whitney je vodila raspravu o biblijskom ulomku koji uključuje Ivana Krstitelja i Isusa. Izvor tvrdi da se na njezinu licu u jednom trenutku razvukao veliki osmijeh nakon čega je rekla:

– Znaš, on je tako cool... Ja stvarno želim vidjeti tog Isusa.

Drugi izvor otkrio je da je gotovo svaki trenutak provodila moleći se jer je osjećala da će ubrzo umrijeti.  

Pjevačica je u srijedu, samo tri dana prije smrti, snimljena kako se opušta u bazenu na Beverly Hillsu. Pokraj ležaljke na kojoj je ležala snimljen je napitak, no nije poznato je li preminula pjevačica, koja je bila poznata po svojoj ovisnosti o alkoholu i drogama, tada uživala u svom poroku.

Izvori tvrde da se njezin bivši suprug Bobby Brown, s kojim se je postala ovisna o drogama, veoma razočarao nakon što je čuo da nekoliko članova njezine obitelji ne želi da dođe na pogreb. Izvori bliski pjevaču tvrde da su ga ljudi povezani s obitelji pokojne pjevačice upozorili da ne dođe na pogreb jer njezina obitelj to ne želi. Izvori tvrde da pjevač želi doći kako bi mogao biti uz kćer Bobbi Kristinu (18). Nada se da će se obitelj usredotočiti samo na žalost zbog gubitka Whitney.
Bobby Brown još nije vidio kćer jer obitelj pokojne pjevačice to ne želi. Uvjeren je da to najviše ne želi njezina baka Cissy Houston koja ga već godinama mrzi. Izvori bliski Bobbyju tvrde da se nije čuo s kćeri unatoč tome što ju je nekoliko puta pokušao telefonski kontaktirati i želio je vidjeti. Prema pisanju američkog TMZ-a, prijatelji i obitelj pokojne pjevačice okrenuli su se protiv njega i brinu se za Bobbi Kristinu u domu u Los Angelesu.

Izvori tvrde da je Bobby zbog toga ljutit i frustriran jer je još u nedjelju navečer stigao u Los Angeles kako bi se brinuo za kćer koja je zbog majčine smrti dvaput hospitalizirana.

Hotelska soba u kojoj je pjevačica u subotu umrla unajmljena je samo tri dana nakon njezine smrti. Iz hotela su potvrdili da se u sobi 434 u kojoj je Whitney umrla već netko drugi. Glasnogovornik hotela izjavio je da su preplavljeni zahtjevima za unajmljivanje sobe u kojoj noćenje stoji 375 dolara (2200 kn) i dodaje da je već rezervirana u dogledno vrijeme.

U Prudential centru u Newarku u New Jerseyju neće se održati javna misa zadušnica za pjevačicu jer njezina obitelj to ne želi. Unatoč napisima da će pogreb biti organiziran kao velika javna ceremonija, njezina obitelj nije tako nešto isplanirala. Pjevačica će biti pokopana u subotu nakon mise u baptističkoj crkvi New Hope u kojoj je Whitney pjevala kao dijete i u kojoj se nalazi oko 300 sjedala. Američki TMZ piše da postoji popis uzvanika jer obitelj želi da na pogreb dođu isključivo oni koji budu pozvani.

Za pokojnom pjevačicom tuguje i Nicholas Gordon (22) kojeg je odgojila kao vlastitog sina. Nick je bio veoma blizak s pjevačicom i njezinom kćeri Bobbi Kristinom koja ga je zvala svojim bratom.

Mediji navode da je tijekom njezine svađe s dečkom izvukao pištolj ne bi li je zaštitio.

Strani mediji navode da se pjevačica brinula za njega, no nema službene potvrde da ga je posvojila.

– Počivaj u miru. Hvala ti na podršci, tvoje ime će živjeti vječno – napisao je Gordon na Twitteru nakon njezine smrti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije