Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
autobiografija

Vlatka Pokos: Pišem o ljudima koji su promijenili tijek mojeg života

vlatka pokos
željko lukunić/pixsell
19.04.2010.
u 15:55

– Pišem knjigu o svom životu koja će izaći za mjesec i pol. Izdavač je Znanje i to je sve što vam mogu reći. Bit će vremena za detalje – kazala je zagonetno Vlatka Pokos.

– Pišem knjigu o svom životu koja će izaći za mjesec i pol. Izdavač je Znanje i to je sve što vam mogu reći. Bit će vremena za detalje – kazala je zagonetno Vlatka Pokos. Ovih dana u javnosti je priznala da se pridružuje poznatim osobama koje su pronašle dobar izvor zarade – svoj život staviti između korica knjiga. Što će u svojim memoarima iznijeti 40-godišnja Vlatka?

– Nije istina da će glavni lik moje knjige biti moj bivši suprug. To je plod novinarske mašte – kazala je. Takva nagađanja o sadržaju knjige potaknula je sama dajući izjave za jednu televiziju.

– Sve što je u knjizi doista se dogodilo. Likovi su stvarni ljudi sa svojim imenima i prezimenima, jednostavno sam pokušala prenijeti na papir neke događaje iz svog života, koji su za mene bili vrlo važni i imali velik utjecaj te mi praktično promijenili život – kazala je tad Vlatka Pokos.

Svi su odmah u “epicentar” odmah stavili poduzetnika Josipa Radeljaka Dikana koji je obilježio njezine tridesete godine pa ćemo, ako su govorkanja točna i Dikan zauzme veći dio stranica, uskoro čitati pikanterije iz njihove burne veze i kratkog braka – tko je koga prvi odlučio zaboraviti i ostaviti. Njezina je želja ovom knjigom oprati svoje ime i sačuvati obraz.

– Ja se istine ne bojim – poručuje Vlatka, od čega se, vjerujemo, mnogima noge već pomalo tresu!

Ključne riječi

Komentara 4

BI
bizzwizz05
00:16 20.04.2010.

biće to \'\'pravi ljetni hit\'\', štivo ko stvoreno za plažu, za samo 34,99 kn uz Večernji List! dobiće vlatkica par iljada eura, poplaćati račune...i ostatak za ljetovanje...

LE
leona
00:01 20.04.2010.

vlatka okani se te obitelji vidiš li da su ti napravili samo zlo.

DU
Deleted user
04:38 20.04.2010.

tko kaze da nam sve ide lose? knjizevnost nam je evo u punom cvatu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije