Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u ulogama očeva

Vatreni baby boom! 11 igrača, 11 djece, a još dvije bebe su na putu

srna
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/3
02.05.2013.
u 18:19

Imena djece: 
Kasja, Loree, Lorena, Lara, Melina Charlize, Ivan, Franko, Antonio, Luka...

Dečki su se ovih dana ugurali među četiri najbolje momčadi svijeta, ali zapravo to više nisu dečki... već sve redom očevi! Najboljim hrvatskim nogometašima ovih dana stižu same lijepe vijesti, u reprezentaciji je pravi baby boom!

Vanja rodila u Zagrebu

Luka Modrić (27) posljednji je koji je iz bolnice izašao s prinovom u ruci, njegova je supruga Vanja prošli tjedan rodila djevojčicu Emu u Zagrebu, a veznjak Real Madrida doletio je u Zagreb kako bi barem na čas bio sa suprugom. Poznat kao miran i povučen, Luka je obiteljski čovjek, čak je sa sinom Ivanom (2,5) prvi put i istrčao na stadion Santiago Bernabeu kada je prošlo ljeto potpisao ugovor.

U rodilište će krajem kolovoza ponovno vratar Stipe Pletikosa (34) koji čeka drugo dijete sa suprugom Angelom. Prvorođenog su sina Franka (3) nazvali po Stipinu pokojnom ocu, a zatim ga kao najmlađeg navijača učlanili u Hajduk. Nešto prije njega otac će postati i veznjak Ivan Rakitić (25), koji je nedavno oženio s Raquel Mauri Olmom koja bi također trebala roditi u srpnju. I kapetan Darijo Srna (31) vješt je u mijenjanju pelena, sa suprugom Mirelom ima kćer Kasju (3). Očevi koji brane hrvatske boje su i Niko Kranjčar (28), koji s bivšom suprugom Simonom ima kćer Loree (2) koju je tata najprije naučio riječ “kaj”, te njegov stari prijatelj iz Dinama Eduardo da Silva (30) koji u braku sa Zagrepčankom Andreom ima sina Mateusa (2) i kćer Lorenu (7).

Olić ima već troje djece

I drugi naš slavni napadač Mladen Petrić (32) sa suprugom Despinom ima djevojčicu Melinu Charlize (5), a žele imati troje djece! Najiskusniji je svakako Ivica Olić (33) koji je pravi obiteljski čovjek, on sa suprugom Natali već ima troje djece, sinove Antonija (11) i Luku (9) te kćer Laru (5). S obzirom na ljubav koja cvate u Rusiji, logično je očekivati da bi otac uskoro mogao postati i Vedran Ćorluka (27) koji ljubi pjevačicu Franku Batelić... Ne zaboravimo izbornika Igora Štimca (45) koji čeka peto dijete te ovako cijelu priču veselo sumira:

– Mi u reprezentaciji i obnavljamo Hrvatsku!

Zaista je tako, u momčadi je 11 nogometaša, imaju 11 djece, a još su dvije bebe na putu...

>>Stigla prinova: Luka Modrić dobio kćer

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije