Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTZ

Tony Cetinski: Zdenka, ti si prava napalm bomba

htz
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/9
03.04.2010.
u 01:25

Nakon što prošle godine nije ušao u završni krug, “kauboj” Jurica Gorša napokon je dobio priliku pokazati što zna otpjevavši pjesmu “Balkan” grupe Azra i svojim nastupom opravdao Tonyjevo predviđanje da je ovo njegova sezona.

– Ovo je stvarno kao finalna večer – oduševljen je bio Tony Cetinski nastupom u prvoj emisiji uživo 16 kandidata od kojih je u petak deset nastavilo natjecanje u šouu “Hrvatska traži zvijezdu”. Natjecatelji koje ćemo gledati i dalje su: Duje Stanišić, Jurica Gorša, Kim Verson, Vilibald Kovač, Petar Brkljačić, Dino Antonić, Adrijana Baković, Juraj Jurlina, Helena Hunčaga i Maja Malić.

Uz Tonyja, predsjednika žirija, i Anđa Marić i Goran Lisica Fox bili su vrlo zadovoljni onime što su čuli, a i vidjeli jer su ih neki kandidati ugodno iznenadili i svojim pojavama. Tony je tako atraktivnoj Zdenki Olujić rekao da na pozornici izgleda poput napalm bombe, a Anđa je nastup miljenika finalistica Petra Brkljačića prokomentirala riječima “Meni si ti jako lijep”.

Nakon što prošle godine nije ušao u završni krug, “kauboj” Jurica Gorša napokon je dobio priliku pokazati što zna otpjevavši pjesmu “Balkan” grupe Azra i svojim nastupom opravdao Tonyjevo predviđanje da je ovo njegova sezona. Žiri je bez riječi ostavila i “hrvatska Shakira” Ivana Trogrlić koja je nastupila prva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije