Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promocija

Tony Cetinski: Severina dobrodošla u klub rastavljenih

'10.12.2012., Zagreb - Promocija Glorije Glam, Severinine nove pjesme Dobrodosao u klub i novog albuma Plavog orkestra u Pepermintu. Goran Lisica Fox, Severina, Danijela Martinovic, Zeljko Bebek, Tony
Foto: 'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
1/3
11.12.2012.
u 19:43

Splitska pjevačica predstavila je novi album, a mnogi su Sevine pjesme povezali s Milanom Popovićem i njihovim prekidom.

Početak 2012. godine Severini je obilježilo rođenje sina Aleksandra, a kraj godine u znaku je njezina novog albuma \"Dobrodošao u klub\" koji ona proglašava najboljim u karijeri.

– Ovaj CD se razlikuje od svih prijašnjih upravo po tome što je bolji od svih. Posljednji su uvijek najbolji. Album je nastajao dugo, zbog trudnoće i poroda, ali imam sreću da sam mama koja može organizirati vrijeme pa moj sin gotovo nikad nije bio bez mene. On me i gura naprijed – rekla nam je o novom materijalu Severina.

\"Opio me kao nitko\"

Stihovi naslovne pjesme: \"Ti bio si dno, varao me sa sto, sada gledaj me i pati, s drugim sve ću ti vratiti\" već su izazvali pravu buru jer su mnogi pomislili da ih je Severina posvetila bivšem zaručniku i ocu svog sina Milanu Popoviću.

No, nije to jedina pjesma s albuma u kojoj se stihovi mogu povezati upravo s pjevačicom. Na pretpremijernom preslušavanju njezina novog albuma, održanom u klubu Pepermint, nije bilo moguće ne zapaziti stihove pjesme \"Slaba na slabiće\": \"Nudili mi pola Novog Sada, Zagreb noću kada kiša pada, nudili mi bosanske doline pored Save, da me želja mine, a ja slaba na slabiće\".

A još prije godinu dana, splitska pjevačica napisala je tekst i glazbu za pjesmu \"Ostavljena\" koja je također našla mjesto na novom albumu. Pjeva tu Severina: \"Opio me kao nitko prije, teturam, al\' baš mi je fino, ništa mi nije\".

Ljubav je vodilja

– Inspiraciju za pjesme pronalazim dok gledam televiziju, dok šetam ulicom, ali najveća mi je inspiracija ljubav. Ljubav je jedino zbog čega se isplati napisati pjesmu– rekla je Severina koja je album stvarala gotovo godinu i pol. U tom razdoblju Seve je bila trudna, rodila i prekinula zaruke sa srpskim \"kraljem bakra\" Milanom Popovićem. Na njezin, ali i svoj račun našalio se i Tony Cetinski koji je došao podržati kolegicu.

– Seve, čestitam ti na novom albumu i dobrodošla u klub rastavljenih – rekao je Tony. Severina mu se samo nasmijala.

Ključne riječi

Komentara 14

MA
marelica
10:41 12.12.2012.

Severina se sluša više od Mocarta?????? Hahahahahahahaha

SA
Saltarello
15:47 12.12.2012.

Oprosti bebek....!

BI
bilikamen
23:22 11.12.2012.

Mislim da u ovu grupu bezveznjaka ne spada jedino Danijela. Žao mi je te djevojke što je nesmotreno ušla u brak koji je kratko trajao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije