Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u njemačkoj 5.

Thompson hit na iTunesu u Austriji i Švicarskoj, uz bok Beatlesima

Marko Perković Thompson,portal (1)
screenshot/Youtube.com
15.04.2013.
u 14:17

Narudžbe stižu sa svih strana svijeta, prvih petstotinjak komada rasprodalo se u samo dva sata prodaje, a prvi je put jedan album hrvatskog izvođača u samom vrhu prodaje albuma na službenoj iTunes top-ljestvici.

Thompsonov novi studijski album "Ora et labora" od objave 11. travnja ruši sve rekorde prodaje, priopćili su iz Croatia Recordsa. Narudžbe stižu sa svih strana svijeta, prvih petstotinjak komada rasprodalo se u samo dva sata prodaje, a prvi je put jedan album hrvatskog izvođača u samom vrhu prodaje albuma na službenoj iTunes top-ljestvici.

Naime, u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji "Ora et labora" je među prvih pet najprodavanijih albuma zajedno s imenima kao što su The Beatles, Bruce Springsteen, David Bowie, AC/DC i Eric Clapton.

Album Ora et labora inspiriran je povijesnim, duhovnim, životnim te socijalnim i političkim temama. Thompson je oduševio obožavatelje prvim singlom, prekrasnom ljubavnom baladom "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova" koja je u samo četiri dana dosegnula gotovo 80.000 pregleda na YouTubeu.

>>Ovdje preuzmite prvi singl s novog Thompsonova albuma!

 

Komentara 1

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
22:43 11.03.2016.

A što na ovo kaže Kekin Mile koji je "pobijedio" 45.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije