Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Shrvana obitelj

Supruga Vinka Coce: Uvijek je govorio da će umrijeti mlad

Vinko Coce (1)
PIXSELL
28.10.2013.
u 14:41

Shrvani članovi obitelji Vinka Coce potreseni su gubitkom trogirskog slavuja. Njegova supruga Janja, brat Duje, ali i cijeli Trogir u velikoj su tuzi.

Shrvani članovi obitelji Vinka Coce potreseni su gubitkom trogirskog slavuja. – U subotu poslijepodne Janja i ja s djecom bili smo mu u posjetu. Imali smo osjećaj da će nešto krenuti po zlu, iako nas nada do zadnjeg nije napuštala, ispričao Duje, brat preminulog Vinka Coce, za Slobodnu Dalmaciju.

Nakon operacije 4. listopada sve je upućivalo na to da problema ne bi trebalo biti, no zadnjih pet dana stanje se pogoršalo, a Coce više nije reagirao na pozive. Njegova supruga Janja, koja je s njim provela 32 godine u braku, rekla je da je imala osjećaj kako se predao. – Imala sam osjećaj da se predao, da i ono malo snage koju je imao nije htio izvući. Uvijek je govorio da predosjeća kako će umrijeti mlađi nego što mu je otac, koji je umro u 67. godini. Otići ću mlad kao i otac, rekao bi. Eto, nažalost, to se obistinilo – rekla je Janja.

>>Umro je trogirski slavuj Vinko Coce!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije