Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dokaz ljubavi

Simon Konecki za svoju Adele organizirao privatni karneval

adele
Pixsell
29.08.2012.
u 12:57

Na privatnom Adeleinu tulumu organiziranom na temu Kariba svirala je reggae glazba, a posluživale su se samo delicije koje pjevačica voli

Nekoliko tjedana prije nego što rodi, pjevačica Adele od svojeg je izabranika dobila poseban dar. Za svoju voljenu Simon Konecki u njihovu je domu upriličio zabavu na temu Kariba i na nju pozvao sve njezine prijatelje. Na taj način htio je kopirati karneval na Notting Hillu koji Adele zbog trudnoće ove godine nije mogla posjetiti.

Na privatnom Adeleinu tulumu svirala je reggae glazba, a posluživale su se samo delicije koje pjevačica voli.

– Simon zna da je ona luda za karnevalima pa joj je organizirao njezin vlastiti. U dom joj je donio Karibe, sunce, ljeto... – kazao je izvor blizak paru. 24-godišnja buduća mama bila je oduševljena te se nakon zabave, puna snage i energije, nastavila pripremati za neprospavane noći i sve drugo što sa sobom nosi život s bebom.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije