Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srbijanski mediji

Severina na udaru: 'Emotivno i materijalno ucjenjivala Milana'

secverina i milan
Dalibor Urukalović/PIXSELL
10.08.2013.
u 15:07

Severina i Milan Popović i dalje su na udaru medija. Lijepa pjevačica mudro šuti i radi, a beogradski Blic za to vrijeme otkriva nove detalje njezinog i Milanovog odnosa.

Severina i Milan Popović i dalje su na udaru medija. Lijepa pjevačica mudro šuti i radi, a beogradski Blic za to vrijeme otkriva nove detalje njezinog i Milanovog odnosa. Blic piše da je Severina dugo vremena emotivno i materijalno ucjenjivala Popovića. On joj je navodno prije dvije godine dao veću svotu novca za izdržavanje djeteta koje se još nije ni rodilo. Dok Popović tvrdi da sa Severinom nije od 2011. godine, ona tvrdi da su prekinuli prije dva mjeseca. Bivši par ima potpuno drugačije priče o njihovom odnosu pa tako Milan najavljuje borbu za skrbništvo sina kojeg navodno ne može viđati.

Tomislav Petrović, Severinin menadžer, s druge strane kaže kako Popović ima pravo vidjeti dijete kad želi. Osim što Blic piše da je Severina emocionalno ucjenjivala Popovića, piše i kkako joj je on još prije dvije godine dao veću svotu novca za izdržavanje djeteta koje se još nije ni rodilo.

Prema beogradskom listu Naše novine, Popović je nedavno ponudio Severini da joj otplati kredit od 800 tisuća dolara, koiko se ona zadužila u banci, ali je njegovu ponudu navodno odibla. Osim toga odbila je i njegovu ponudu da mjesečno otplaćuje 10 tisuća eura za dijete i njegovo školovanje. - Prava istina je da su njih dvoje prekinuli i prije nego što je Severina ostala trudna, ali kada je čuo da će postati otac, Milan nije htio pobjeći od obaveza. O Severini je vodio računa i tijekom trudnoće. Nosio joj je hranu po njenoj želji u bolnicu i trudio se da joj u svemu ugodi, rekao je 'dobro upućeni izvor' za Naše novine.

>>Severina u seksi izdanju ostavljala bez daha u Makarskoj

>>Može ga vidjeti kad god želi: Milan vidio sina prije tri tjedna

>>'Sa Severinom nisam već 2 godine, tražim pravo da budem otac sinu'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije