Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasio se milan

'Sa Severinom nisam već 2 godine, tražim pravo da budem otac sinu'

kasparov severina (1)
Ivana Ivanović/PIXSELL
08.08.2013.
u 13:52

Nakon što je Severinin menadžer potvrdio da su Milan i Seve raskinuli prije mjesec, Popović je demantirao njegove navode

Milan i Severina nisu u vezi od lipnja 2011. godine, navodi se u priopćenju koje je uime Milana Popovića medijima poslala njegova glasnogovornica. Iako su se navodno pomirili prije nekoliko mjeseci, ostali su u kontaktu samo zbog roditeljskih dužnosti, a kako nisu došli do dogovora, Popović je zatražio zajedničko skrbništvo nad sinom Aleksandrom na sudu u Zagrebu.

– Svaki kontakt koji su održavali poslije tog perioda bio je isključivo iz nivoa roditeljske povezanosti, sa željom da se dogovore oko zajedničkog djeteta i da ravnopravno sudjeluju u odgajanju i obrazovanju, kao svi roditelji, bez obzira na to što je njihova intimna veza završena.

Gdin Popović nije imao nikakvu potrebu oglašavati se u javnosti i svoj život dijeliti s medijima, kao što takvu potrebu nije imao ni prije nego što je počeo vezu s gđicom Vučković. Stoga nije imao potrebu ispravljati ni demantirati sva nagađanja o njihovoj navodnoj vezi i pomirenjima, sve dok je mogao ostvarivati se u ulozi oca.

Kako je vremenom počelo narušavanje dogovora koji se tiču roditeljstva, gospodin Popović nekoliko se puta pokušao dogovoriti s majkom svog djeteta oko zajedničkog, ravnopravnog sudjelovanja oba roditelja u odgajanju i obrazovanju njihova sina. S obzirom na to da su svi pokušaji komuniciranja oko zajedničkog skrbništva završeni bez dogovora, gospodin Popović je odlučio potražiti pomoć nadležnih institucija Republike Hrvatske kako bi ostvario svoje zakonsko pravo i, naravno, svoju ljudsku potrebu da bude otac svome sinu – stoji u priopćenju.

Njegov odvjetnički tim priložio je potrebnu dokumentaciju Općinskom građanskom sudu u Zagrebu kao i Centru za socijalni rad.

Da su Severina i Milan prekinuli, potvrdio je i njezin menadžer, ali on tvrdi da se to dogodilo prije mjesec i pol dana. 

>> Blog SveFanClub-a: Severina podigla Rab na noge

>>Potvrdio menadžer: Istina je, Severina i Milan su prekinuli

 


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije